Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom
BibZoom

Bibzoom

29. oktober 2014

P6 Beat Klubben - skal dit bibliotek være med?

Herlev bibliotek fik hundreder af gæster til foredrag om Pink Floyd. Måske skulle dit bibliotek også overveje at komme med i P6 Beat Klubben. Fjerde sæsson starter, februar i det nye år
Læs mere >>

29. oktober 2014

Månedens album på Bibzoom varsler død og ødelæggelse

And You Will Know Us By The Trail Of Dead (Ja! det er et band-navn) udgiver sit 9ende album, og fejrer samtidigt 20 år på musikscenen. Dit bibliotek kan være med til at promovere månedens album i Bibzoom. Anmeldelse, illustrationer til wesite og storskærme er allerede klar
Læs mere >>

21. oktober 2014

Bibzoom - status og streaming

Året går på hæld, og der er travlhed i Bibzoom. Der venter en lang række udviklinger forude. Det enestående formidlingsarbejde fortsætter med uformindsket styrke. Bibzoom World bliver et selvstændigt streamingunivers. Bibzoom foreslår DDB et samarbejde og forventer en streamingløsning i løbet af 2015. Der er mange spændende perspektiver i det kommende år med Bibzoom.
Læs mere >>

21. oktober 2014

Udenfor sæsonen Johnny Madsens gennembrudshit blev født under en bustur til Jugoslavien

Johnny Madsen fortæller historien om gennembrudshittet "Udenfor sæsonen" og afslører en række af sine yndlingssange. Læs artiklen af Emilie Wieth-Knudsen, musikbibliotekar i Lyngby, der ligeledes fortæller om sit eget helt personlige forhold til musikvideoen til ugens sang.
Læs mere >>

6. oktober 2014

Guide til dansk rocklegende

P6 Beat Klubben fejrer C.V. Jørgensens fyrreårige karriere på plademarkedet. Det sker med guide og foredrag på landets biblioteker.
Læs mere >>

6. oktober 2014

De smukke unge mennesker - Kim Larsens udødelige konfirmationssang

Kim Larsen har skrevet ’De Smukke Unge Mennesker’, der hvert år bliver brugt hyppigt til konfirmationer over hele landet. Men sangen er slet ikke lavet til en konfirmation.
Læs artiklen >>

3. oktober 2014

Udviklingsdag om bibliotekernes digitale fremtid.

Vi sætter den digitale økonomi og de digitale services på dagsordenen på en gratis udviklingdag på Odense Centralbibliotek. Bibzoom er ved at indhente internationale profiler til at gøre os klogere.. Du kan tilmelde dig allerede nu
Læs mere >>

23. september 2014

I skovens dybe stille ro

Bibzoom hylder den danske sangskat med fjorten artikler om lige så mange guldkorn fra sang-skatkisten. Denne gang kan du læse om "I skovens dybe stille ro"
Læs mere >>

23. september 2014

Legendarisk pladeselskab

Bibzoom fortæller dig historien om det legendariske britiske pladeselskab Mute Records, som bl.a. har lagt vinyl til navne som Nick Cave og Depeche Mode.
Læs mere >>

18. september 2014

“Sensommervise”, en smuk og vemodig hymne til sensommeren

Ugens fællessang fra SPIL Dansk og Bibzoom sender dig på en melankolsk tankerejse tilbage til de forgangne sommerdage.
Læs mere >>

17. september 2014

Lyttelounge hittede på årets Roskilde

Bibzoom har stort fokus på promoveringen af musikfestivaler. I tæt samarbejde med Danmarks Rockmuseum og Roskilde Bibliotekerne udviklede Bibzoom derfor en lyttelounge til Roskilde Festivalen. Det blev en succes.
Læs mere >>

3. september 2014

Pressemeddelelse:

Gratis værktøj til fællessang

Fællessang styrker sammenholdet og lykkefølelsen, og Spil Dansk leverer sammen med Bibzoom en virtuel gør-det-selv-løsning, så alle uden videre kan komme i gang med at synge.
Læs pressemeddelelsen >>

18. august 2014

Syng dansk på biblioteket

Bibzoom har brug for dine bidrag, når Bibzoom og Spil Dansk i samarbejde sætter fokus på danske sange under titlen "Danmarks Fællessang".
Læs mere >>

12. august 2014

Bibzoom guider dig til de gode musikoplevelser under Tønder Festival 2014

Den 28.august åbner en af Europas mest respekterede folkemusik-festivaler for fyrretyvende gang. I samarbejde med festivalarrangørerne og bibliotekerne guider Bibzoom dig til en række af de koncerter der absolut bør opleves
Læs guiden >>

9. august 2014

Bibzoom-guide til invasionen

I år er det 50-års-dagen for den Britiske invasion af USA. På pop-fronten. Det gik ikke stille for sig. Bibzoom (ved Steffen Kronborg) guider dig kyndigt i Briternes "pop-arsenal".
Læs guiden >>

BibZoom - Aktuelt

Aktuelt

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Bibzoom - Produktbeskrivelse
Bibzoom - Strategi 2014
Bibzoom World - Strategi 2014

Kontakt:

Statsbiblioteket  •  Victor Albecks Vej 1  •  8000 Århus C

Organisation:
Bibzoom drives af et konsortium bestående af Statsbiblioteket, Herning Bibliotekerne, Odense Centralbibliotek, Aabenraa Bibliotekerne, Ikast-Brande Bibliotek, Silkeborg Bibliotekerne, og Frederiksberg Kommunes Biblioteker. Kulturstyrelsen og Bibliotekschefforeningen er repræsenteret ved observatører.

Portalens formidlende indhold leveres af en redaktionsgruppe bestående af musikfaglige biblioteksmedarbejdere fra danske folkebiblioteker samt BiblioteksCenter for Integration.