Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom
BibZoom

Bibzoom

18. august 2014

Syng dansk på biblioteket

Bibzoom har brug for dine bidrag, når Bibzoom og Spil Dansk i samarbejde sætter fokus på danske sange under titlen "Danmarks Fællessang".
Læs mere >>

12. august 2014

Bibzoom guider dig til de gode musikoplevelser under Tønder Festival 2014

Den 28.august åbner en af Europas mest respekterede folkemusik-festivaler for fyrretyvende gang. I samarbejde med festivalarrangørerne og bibliotekerne guider Bibzoom dig til en række af de koncerter der absolut bør opleves
Læs guiden >>

9. august 2014

Bibzoom-guide til invasionen

I år er det 50-års-dagen for den Britiske invasion af USA. På pop-fronten. Det gik ikke stille for sig. Bibzoom (ved Steffen Kronborg) guider dig kyndigt i Briternes "pop-arsenal".
Læs guiden >>

6. august 2014

Live Camp, "ringside" dag 3

Tredje og sidste dag. Vore udsendte konstaterer tunge skyer, tømmermænd og svindende forsyninger. Få de sidste krampetrækninger fra Live Camp, Smukfest 2014
Læs artiklen >>

6. august 2014

Live Camp, "Ringside" - snavs leverede kæmpe trap-fest

Bibzooms udsendte rapporterer begejstret fra det foreløbige højdepunkt ved Live Camp på Smukfest 2014 - trap-artisten Snavs.
Læs artiklen »

6. august 2014

Live camp, "ringside" dag 2

Bibzooms udsendte ungdomsredaktører er vågnet op til andendagen på Smukfest. Er humøret, helbredet og vejret fortsat på niveau?
Læs artiklen »

5. august 2014

Live camp, Skanderborg - rapport fra "ringside"

Bibzooms udsendte ungdomsredaktører rapporterer direkte fra årets Live Camp, under Smukfest i Skanderborg. Læs redaktørernes førstehåndsbretninger om "hegnsstorm", optimalt vejr, "ups and downs" og meget andet.
Læs artiklen »

6. juli 2014

Bibzoom nye pr-materialer

Nyt oplag og nyt look. Bibzoom har produceret nye kvik-guides, postkort, plakater etc. Du kan bestille dem nu.
Bestil materialer nu >>

3. juli 2014

PRESSEMEDDELELSE:

Museer og biblioteker i unikt Roskildefestival samarbejde

Danmarks Rockmuseum, Bibzoom – Bibliotekernes Musiktjeneste og Roskilde Bibliotekerne har indgået et unikt samarbejde om musikformidling omkring årets Roskildefestival. Man kan finde parterne i Lyttesalonen på Pavillon Junior-området, ligesom man kan forberede sig til festivalen med over 120 ”speed podcasts” med baggrundsviden om musikken.
Læs hele pressemeddelelsen >>

30. juni 2014

Nyt Bibzoom-login på alle platforme

Bibzoom udruller nu nyt login til alle tre platforme: web, programapplikation og app til smartphones og tablets. Det nye login tilbyder muligheden for login via sociale tjenester. Udrulningen sker tirsdag. d 1. juli.
Læs mere >>

30. juni 2014

Bibzoom nye pr-materialer

Nyt oplag og nyt look. Bibzoom har produceret nye kvik-guides, postkort, plakater etc. Du kan bestille dem nu.
Bestil >>

26. juni 2014

Guide til Copenhagen Jazz Festival

I ti dage fyldes alle tænkelige og utænkelige lokaliteter i København af smægtende jazz. Bibzooms redaktion guider dig kyndigt til gode oplevelser.
Læs mere. Se guiden >>

2. juni 2014

Lytte-lounge på Folkemødet

Bibzoom leverer en times forsmag på lyden af årets Roskilde Festival. Det sker i Bibzonens Lyttelounge på Folkemødet
Læs mere >>

13. maj 2014

Store musikoplevelser i vente på Folkemødet

Folkemødets mange faglige og politiske debatter bliver spædet op med musikalske oplevelser af høj karat. I år bidrager Bibzonen med interviews og koncert med Bl.a. Mathilde Falch og Cody
Læs mere >>

21. maj 2014

Supernemt login på Bibzoom

Nu kan du logge ind på Bibzoom med en adgang efter eget valg. Facebook, Twitter, e-mail, google+ eller blot dine bibliotekskoder som du plejer. Valget er dit.
Læs mere »

15. maj 2014

SPOT Festival 2014 - fremtidens musikbibliotek

Solen strålede om kap med de mere end 150 håbefulde bands og kunstnere som i fællesskab lyste årets udgave af Spot Festvalen op. Festivalen dannede samtidig ramme om en konference om musikbibliotekets fremtid.
Læs mere »

8. maj 2014

Aalborg Bibliotekerne som litterær DJ

Musik til fordybelse og refleksion. Musik hvor tekst og musik går op i en højere enhed. Aalborg Bibliotekerne leverede musik og lyriklounge på dette års udgave af Ordkraft Festival i Aalborg
Læs mere »

23. april 2014

Musikkonference: SPOT PÅ MUSIK-BIBLIOTEKETS FREMTID

Der er hele fem guides på vej til Bibzoom-bibliotekerne. Emnerne spænder bredt. Fra klassik til "SPOT-aktuelle" tips. Hæfterne er skrevet af kompetente musikfolk fra bibliotekerne i samarbejde med redaktionen fra Bibzoom
Læs mere >>

23. april 2014

Bibzoomtal - marts!

Så ligger tallene for marts måned 2014 klar på Bibzooms supportwebsite. Som altid er der nationale opgørelser, samt tal for individuelle bibliotekers forbrug
Hent tallene >>

10. april 2014

Take a trip down memory lane med Bibzoom Radio!

Bibzoom Radio spillede en central rolle da eleverne på Rosborg Gymnasium skulle præmieres som de mest aktive brugere af Lektier Online. Gymnasiet vandt en fest med DJ Rasmus Skøtt og en radiokanal med festens højdepunkter. Fest og formidling i ét hug. Læs mere >>

BibZoom - Aktuelt

Aktuelt

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

Bibzoom - Strategi 2014
Bibzoom World - Strategi 2014

Kontakt:

Statsbiblioteket  •  Victor Albecks Vej 1  •  8000 Århus C

Organisation:
Bibzoom drives af et konsortium bestående af Statsbiblioteket, Herning Bibliotekerne, Odense Centralbibliotek, Aabenraa Bibliotekerne, Ikast-Brande Bibliotek, Silkeborg Bibliotekerne, og Frederiksberg Kommunes Biblioteker. Kulturstyrelsen og Bibliotekschefforeningen er repræsenteret ved observatører.

Portalens formidlende indhold leveres af en redaktionsgruppe bestående af musikfaglige biblioteksmedarbejdere fra danske folkebiblioteker samt BiblioteksCenter for Integration.