Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom
BibZoom

Bibzoom

18. september 2014

“Sensommervise”, en smuk og vemodig hymne til sensommeren

Ugens fællessang fra SPIL Dansk og Bibzoom sender dig på en melankolsk tankerejse tilbage til de forgangne sommerdage.
Læs mere >>

17. september 2014

Lyttelounge hittede på årets Roskilde

Bibzoom har stort fokus på promoveringen af musikfestivaler. I tæt samarbejde med Danmarks Rockmuseum og Roskilde Bibliotekerne udviklede Bibzoom derfor en lyttelounge til Roskilde Festivalen. Det blev en succes.
Læs mere >>

12. september 2014

Lyttelounge hittede på årets Roskilde

Bibzoom har fokus på promoveringen af musikfestivaler. I tæt samarbejde med Danmarks Rockmuseum og Roskilde Bibliotekerne udviklede Bibzoom derfor en lyttelounge til Roskilde Festivalen. Det blev en succes
Læs mere >>

3. september 2014

Pressemeddelelse:

Gratis værktøj til fællessang

Fællessang styrker sammenholdet og lykkefølelsen, og Spil Dansk leverer sammen med Bibzoom en virtuel gør-det-selv-løsning, så alle uden videre kan komme i gang med at synge.
Læs pressemeddelelsen >>

18. august 2014

Syng dansk på biblioteket

Bibzoom har brug for dine bidrag, når Bibzoom og Spil Dansk i samarbejde sætter fokus på danske sange under titlen "Danmarks Fællessang".
Læs mere >>

12. august 2014

Bibzoom guider dig til de gode musikoplevelser under Tønder Festival 2014

Den 28.august åbner en af Europas mest respekterede folkemusik-festivaler for fyrretyvende gang. I samarbejde med festivalarrangørerne og bibliotekerne guider Bibzoom dig til en række af de koncerter der absolut bør opleves
Læs guiden >>

9. august 2014

Bibzoom-guide til invasionen

I år er det 50-års-dagen for den Britiske invasion af USA. På pop-fronten. Det gik ikke stille for sig. Bibzoom (ved Steffen Kronborg) guider dig kyndigt i Briternes "pop-arsenal".
Læs guiden >>

BibZoom - Aktuelt

Aktuelt

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Bibzoom - Produktbeskrivelse
Bibzoom - Strategi 2014
Bibzoom World - Strategi 2014

Kontakt:

Statsbiblioteket  •  Victor Albecks Vej 1  •  8000 Århus C

Organisation:
Bibzoom drives af et konsortium bestående af Statsbiblioteket, Herning Bibliotekerne, Odense Centralbibliotek, Aabenraa Bibliotekerne, Ikast-Brande Bibliotek, Silkeborg Bibliotekerne, og Frederiksberg Kommunes Biblioteker. Kulturstyrelsen og Bibliotekschefforeningen er repræsenteret ved observatører.

Portalens formidlende indhold leveres af en redaktionsgruppe bestående af musikfaglige biblioteksmedarbejdere fra danske folkebiblioteker samt BiblioteksCenter for Integration.