Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom
BibZoom

Bibzoom

18. maj 2015

Guide til The British Invasion 2

En succesfuld étter skal naturligvis følges op af en toer. Det gør vi så. En af Bibzooms mest læste guides er "British Invasion" om bølgen af britiske succesudgivelser som oversvømmede musikscenen for 50 år siden.
Læs mere >>

12. maj 2015

Musikgenrer for begyndere - playlister ønskes

Bibzooms nye playlisteserie "genrer for begyndere" kvikguider dig til en lang række musikgenrer. Samtidigt indbyder vi dit bibliotek og dig til selv at bygge playlister.
Læs hvordan >>

30. april 2015

Bibzoom guider dig til MEW

I denne uge udkom det nye længe ventede album med den danske gruppe Mew. Bibzoom tilbyder en guided tour i bandet og dets udgivelser
Læs mere >>

30. april 2015

Ensomme toner

Lige nu bibliotekerne og, blandt andre DR, ekstra fokus på ensomhed. I samme anledning har Bibzoom lavet Playlisten "Ensomme toner"
Læs mere >>

22. april 2015

Update: Bibzoom og WIMP

Bibzooms musikleverandør WIMP skifter ejer og bliver en del af den nye streamingtjenesteTidal. Vi forventer ikke, at ejerskiftet får negative konsekvenser for Bibzoom.
Læs mere >>

22. april 2015

Bibzoom guider dig til SPOT Festival

Første weekend i maj kan du opleve Danmarks showcase-festival nummer ét. Bibzoom har været på forkant med programmet og guider dig til gode oplevelser.
Læs mere >>

22. april 2015

Bibzoom guider dig The Sandmen

Bibzoom har, i samarbejde med gruppemedlemmerne selv, skabt en guide til det danske rockband The Sandmen. Guiden er smukt synkroniseret med bandets turné rundt i landet.
Læs mere >>

22. april 2015

Oplev kombinationen af festival og bibliotekskonference

Grib chancen for kombinationen af SPOT Festival 2015 og musikfaglig bibliotekskonference. Bliv klogere og oplev en masse spændende koncerter. Første weekend i maj.
Læs mere >>

26. marts 2015

Kom til bibliotekskonference under SPOT Festival 2015

Køb billet til kombinationen af SPOT festival 2015 og musikfaglig bibliotekskonference. Konferencen er et samarbejde mellem SPOT Festivalen, Bibzoom, DMBF - Foreningen for Musik og Medier i Bibliotekerne, MUFA - Musikfaggruppen og Bibliotekarforbundet.
Læs mere og tilmeld dig >>

26. februar 2015

Slut med Bibzoom Radio på din mobiltelefon pr. 1. marts 2015

Bibzoom radio flytter til Bibzoom.dk med udgangen af februar måned. Alle playlisterne flytter med,og vi udvider repetoiret. Du har stadig mulighed for at få dit biblioteks egne playlister med på Bibzoom.dk
Læs mere >>

18. februar 2015

Dobbelt Steppeulv

Bibzoom informerer: der er dobbeltpremiere på det biografiske filmdrama "Steppeulven" om den danske musiker Eik Skaløe, samtidig med at dansk rocks svar på Jellingstenen er udkommet i en remasteret udgave - 47 år efter den oprindeligt kom på gaden.
Læs mere >>

29. Januar 2015

Guide til Vinterjazz 2015

Bibzoom guider dig til godbidderne ved den femtende Vinterjazz-festival. Landet over kickstarter spillestederne jazz-sæsonen.
Læs mere >>

23. Januar 2015

Bibzoom fortsætter I 2015

Vi er glade for, at vi nu kan konstatere, at der er tilstrækkelig opbakning fra de danske biblioteker og vores nye leverandører til, at Det Nye Bibzoom kan ”gå i luften”. Vi vil bruge de kommende dage på at bringe de sidste formalia på plads, hvorefter Bibzoom lanceres. Vi vender tilbage mere yderligere info snarest

22. Januar 2015

Rekord i formidling

2014 markerede nye højder i formidlingsarbejdet i Bibzoom. Redaktionen producerede over 500 artikler og podcasts, sendte 30 guides på gaden og samarbejde med en lang række festivaler.
Læs mere >>

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Bibzoom - Produktbeskrivelse

Kontakt:

Statsbiblioteket  •  Victor Albecks Vej 1  •  8000 Århus C

Organisation:
Bibzoom drives af et konsortium bestående af Statsbiblioteket, Herning Bibliotekerne, Odense Centralbibliotek, Aabenraa Bibliotekerne, Silkeborg Bibliotekerne, Ikast-Brande Bibliotek,  Biblioteket Frederiksberg, Kulturstyrelsen og Bibliotekschefforeningent.

Bibzooms formidlende indhold leveres af en redaktionsgruppe bestående af musikfaglige biblioteksmedarbejdere fra danske folkebiblioteker. Konsortiet samarbejder med de danske folkebiblioteker, musikbranchen og en række eksterne partnere. Et samarbejde der sikrer de bedste løsninger og rettigheder og dermed bibliotekernes position i en digital virkelighed.

Bibzoom er 100% non-profit.