Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom
Bibzoom 2015 Nyt flot design, streaming content
Bibzoom 2015
Bibzoom Professionelt formidlingsunivers
Bibzoom
Bibzoom Musiktjeneste på flere platforme
Bibzoom
BibZoom

Bibzoom

29. Januar 2014

Guide til Vinterjazz 2015

Bibzoom guider dig til godbidderne ved den femtende Vinterjazz-festival. Landet over kickstarter spillestederne jazz-sæsonen.
Læs mere >>

23. Januar 2014

Bibzoom fortsætter I 2015

Vi er glade for, at vi nu kan konstatere, at der er tilstrækkelig opbakning fra de danske biblioteker og vores nye leverandører til, at Det Nye Bibzoom kan ”gå i luften”. Vi vil bruge de kommende dage på at bringe de sidste formalia på plads, hvorefter Bibzoom lanceres. Vi vender tilbage mere yderligere info snarest

22. Januar 2014

Rekord i formidling

2014 markerede nye højder i formidlingsarbejdet i Bibzoom. Redaktionen producerede over 500 artikler og podcasts, sendte 30 guides på gaden og samarbejde med en lang række festivaler.
Læs mere >>

16. Januar 2014

Status fra Bibzoom

Det nye Bibzoom er lige på trapperne. Senest har der været hektisk aktivitet, for at få fjernet de sidste knaster i login imens der fortsat forhandles om "friktion" og Bibzoom Radio på web platformen.
Læs mere >>

15. Januar 2014

Bibzoom honorerer artikler i 2015

Bibzoom honorerer dig og dit bibliotek for anmeldelser af koncerter og musikudgivelser. Du kan blive akkrediteret til en koncert, og være Bibzoom og bibliotekernes øjne og ører på stedet.
Læs mere >>

9. Januar 2014

80 års jubilaren Elvis var den hotteste kunstner på Bibzoom i 2014

Bibzoom kigger tilbage på året der gik. Det var musikkens legender og de danske nyudgivelser, som løb med størstedelen af opmærksomheden.
Læs mere >>

9. Januar 2014

Guide til Elvis Presley - 80 års fødselaren

Vi fejrer Bibzooms mest populære kunstner i 2015, som samtidigt markerer 80 års dagen for Elvis fødsel.
Læs mere og se guiden>>

22. december 2014

Måske årets bedste julegave

Med indgangen til 2015 gennemgår Bibzoom en kæmpe ansigtsløftning, der vil give brugerne en helt ny og fantastisk musikoplevelse. Her er informationen vi har sendt ud til brugerne i dag på mail og Facebook.
Læs mere >>

22. december 2014

Udviklingsplaner for Bibzoom nu og i januar

Der er en meget lang liste af udviklingspunkter, der arbejdes på mellem jul og nytår, og en endnu længere liste af nye funktioner og fejlretninger, der vil blive arbejdet på i januar og februar.
Læs meget mere om planerne >>

22. december 2014

KØB AF BIBZOOM 2015 – det kan nås endnu

Vi har valgt at forlænge perioden for køb af Bibzoom 2015 pga. de mange ændringer, der sker i 2015. Har dit bibliotek endnu ikke købt, så findes information om Bibzoom 2015 og købsformular her >>

11. december 2014

2015 - ny Bibzoom epoke

Med den helt nye platform for Bibzoom kan bibliotekerne opleve en helt ny epoke i den digitale musikformidling. Læs mere >>

11. december 2014

Lytteguides på vej

I skrivende stund er hele fire lytteguides på vej til landets Bibzoombiblioteker. Spændvidden er stor. Bliv klogere på både Haydn og Gothic Metal.Læs mere >>

4. december 2014

Bibzoom går streaming

I det nye år opgraderes Bibzoom med en spritny streaming platform. Det nye website bygger på Drupal CMS og giver, ud over streamet musik og forbedret brugervenlighed, optimerede muligheder for formidling. Den ny platform bygger på et samarbejde med Wimp. Læs mere >>

4. december 2014

Verdensmestre i streaming

Bibzooms Udviklingsdag, (fredag, uge 48) bød på mange spændende vinkler på den digitale økonomi og bibliotekernes rolle på det digitale marked. Bland andet at Norden er verdensmestre i streaming. Det nye streaming Bibzoom blev også præsenteret.
Læs mere >>

BibZoom - Aktuelt

Aktuelt

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Bibzoom - Produktbeskrivelse

Kontakt:

Statsbiblioteket  •  Victor Albecks Vej 1  •  8000 Århus C

Organisation:
Bibzoom drives af et konsortium bestående af Statsbiblioteket, Herning Bibliotekerne, Odense Centralbibliotek, Aabenraa Bibliotekerne, Silkeborg Bibliotekerne, Ikast-Brande Bibliotek,  Biblioteket Frederiksberg, Kulturstyrelsen og Bibliotekschefforeningent. Bibzooms formidlende indhold leveres af en redaktionsgruppe bestående af musikfaglige biblioteksmedarbejdere fra danske folkebiblioteker. Konsortiet samarbejder med de danske folkebiblioteker, musikbranchen og en række eksterne partnere. Et samarbejde der sikrer de bedste løsninger og rettigheder og dermed bibliotekernes position i en digital virkelighed.

Bibzoom er 100% non-profit.