Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom
BibZoom

Bibzoom

29. juni 2015

Nu går den vilde sangskattejagt

Femten sange på femten uger. Bibzoom gentager succesen fra sidste år "Danmarks fællessang: 14 sange i 14 uger i 2014". Denne gang sætter vi fokus på folkeskolerne og børnebibliotekerne under konceptet "Nu går den vilde sangskattejagt".
Læs mere >>

23. juni 2015

Nye jazzklubber på vej til bibliotekerne

Bibzoom, Jazz Danmark og Danmarks Radio inviterer bibliotekerne til et samarbejde om jazzklubber i lokalområdet. Flere biblioteker er allerede på banen.
Læs artiklen >>

18. maj 2015

Guide til The British Invasion 2

En succesfuld étter skal naturligvis følges op af en toer. Det gør vi så. En af Bibzooms mest læste guides er "British Invasion" om bølgen af britiske succesudgivelser som oversvømmede musikscenen for 50 år siden.
Læs mere >>

12. maj 2015

Musikgenrer for begyndere - playlister ønskes

Bibzooms nye playlisteserie "genrer for begyndere" kvikguider dig til en lang række musikgenrer. Samtidigt indbyder vi dit bibliotek og dig til selv at bygge playlister.
Læs hvordan >>

30. april 2015

Bibzoom guider dig til MEW

I denne uge udkom det nye længe ventede album med den danske gruppe Mew. Bibzoom tilbyder en guided tour i bandet og dets udgivelser
Læs mere >>

30. april 2015

Ensomme toner

Lige nu bibliotekerne og, blandt andre DR, ekstra fokus på ensomhed. I samme anledning har Bibzoom lavet Playlisten "Ensomme toner"
Læs mere >>

22. april 2015

Update: Bibzoom og WIMP

Bibzooms musikleverandør WIMP skifter ejer og bliver en del af den nye streamingtjenesteTidal. Vi forventer ikke, at ejerskiftet får negative konsekvenser for Bibzoom.
Læs mere >>

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Bibzoom - Produktbeskrivelse

Kontakt:

Statsbiblioteket  •  Victor Albecks Vej 1  •  8000 Århus C

Organisation:
Bibzoom drives af et konsortium bestående af Statsbiblioteket, Herning Bibliotekerne, Odense Centralbibliotek, Aabenraa Bibliotekerne, Silkeborg Bibliotekerne, Ikast-Brande Bibliotek,  Biblioteket Frederiksberg, Kulturstyrelsen og Bibliotekschefforeningent.

Bibzooms formidlende indhold leveres af en redaktionsgruppe bestående af musikfaglige biblioteksmedarbejdere fra danske folkebiblioteker. Konsortiet samarbejder med de danske folkebiblioteker, musikbranchen og en række eksterne partnere. Et samarbejde der sikrer de bedste løsninger og rettigheder og dermed bibliotekernes position i en digital virkelighed.

Bibzoom er 100% non-profit.