Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom
BibZoom

Bibzoom

26. februar 2015

Slut med Bibzoom Radio på din mobiltelefon pr. 1. marts 2015

Bibzoom radio flytter til Bibzoom.dk med udgangen af februar måned. Alle playlisterne flytter med,og vi udvider repetoiret. Du har stadig mulighed for at få dit biblioteks egne playlister med på Bibzoom.dk
Læs mere >>

18. februar 2015

Dobbelt Steppeulv

Bibzoom informerer: der er dobbeltpremiere på det biografiske filmdrama "Steppeulven" om den danske musiker Eik Skaløe, samtidig med at dansk rocks svar på Jellingstenen er udkommet i en remasteret udgave - 47 år efter den oprindeligt kom på gaden.
Læs mere >>

29. Januar 2015

Guide til Vinterjazz 2015

Bibzoom guider dig til godbidderne ved den femtende Vinterjazz-festival. Landet over kickstarter spillestederne jazz-sæsonen.
Læs mere >>

23. Januar 2015

Bibzoom fortsætter I 2015

Vi er glade for, at vi nu kan konstatere, at der er tilstrækkelig opbakning fra de danske biblioteker og vores nye leverandører til, at Det Nye Bibzoom kan ”gå i luften”. Vi vil bruge de kommende dage på at bringe de sidste formalia på plads, hvorefter Bibzoom lanceres. Vi vender tilbage mere yderligere info snarest

22. Januar 2015

Rekord i formidling

2014 markerede nye højder i formidlingsarbejdet i Bibzoom. Redaktionen producerede over 500 artikler og podcasts, sendte 30 guides på gaden og samarbejde med en lang række festivaler.
Læs mere >>

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Bibzoom - Produktbeskrivelse

Kontakt:

Statsbiblioteket  •  Victor Albecks Vej 1  •  8000 Århus C

Organisation:
Bibzoom drives af et konsortium bestående af Statsbiblioteket, Herning Bibliotekerne, Odense Centralbibliotek, Aabenraa Bibliotekerne, Silkeborg Bibliotekerne, Ikast-Brande Bibliotek,  Biblioteket Frederiksberg, Kulturstyrelsen og Bibliotekschefforeningent.

Bibzooms formidlende indhold leveres af en redaktionsgruppe bestående af musikfaglige biblioteksmedarbejdere fra danske folkebiblioteker. Konsortiet samarbejder med de danske folkebiblioteker, musikbranchen og en række eksterne partnere. Et samarbejde der sikrer de bedste løsninger og rettigheder og dermed bibliotekernes position i en digital virkelighed.

Bibzoom er 100% non-profit.