Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Driftsstatus / Tidligere begivenheder

Tidligere begivenheder

Herunder ser du en liste over tidligere problemer og gennemførte opdateringer.

Nyt bibliotekssystem

Det Kgl. Bibliotek skifter bibliotekssystem. Det betyder, at det nuværende system bliver lukket for lån d. 14. november kl. 16:00. Der åbnes igen for normal drift d. 19. november. Læs mere her: https://library.au.dk/nytbibliotekssystem/

Nyt bibliotekssystem - Læs mere

Problemer med adgang til Infomedia

Aarhus Universitet har i øjeblikket problemer med adgangen til Infomedia. AU arbejder på at få det løst så hurtigt som muligt.

Problemer med adgang til Infomedia - Læs mere

Problemer med forbindelse til CPR

Biblioteket oplever i øjeblikket problemer med forbindelse til CPR-registeret, hvilket kan medføre problemer med brugeroprettelse, -synkronisering mv. Vi beklager ulejligheden og arbejder på en løsning.

Problemer med forbindelse til CPR - Læs mere

MyPrint - årsag til nedbrud

MyPrint holdt op med at virke midnat mellem d. 1 og d. 2. januar. Problemet skyldtes en fejl i koden i selve programmet, der ikke kunne klare skiftet til 2019. Det betød desværre, at I brugere ikke kunne uploade jeres filer. Konsulenter arbejdede på sagen hele dagen for at rette fejlen. I går aftes kom det til at virke igen, men der arbejdes stadig på nogle tilretninger. Tingene ser ikke helt ud, som de plejer, men det kommer de til, når vi er færdige. Vi beklager virkelig meget al den besvær, det har medført.

MyPrint - årsag til nedbrud - Læs mere

Upload til MyPrint fejler

Det er p.t desværre ikke muligt at uploade til Myprint. Vi arbejder på sagen.

Upload til MyPrint fejler - Læs mere

Opdatering af trådløs net onsdag d. 31. oktober

Vi opdaterer det trådløse net (eduroam, Statsbiblioteket, sb-personale og SB-guest) i Aarhus og Skejby onsdag d. 31. oktober 2018 kl. 8:00-9:00. I dette tidsrum vil det trådløse net ad flere omgange være utilgængeligt. Vi beklager ulejligheden.

Opdatering af trådløs net onsdag d. 31. oktober - Læs mere

Problemer med IP telefoni ind og ud af huset

Vores udbyder IPvision melder om udfald på telefoni. Det betyder at der ikke kan ringes til os og at vi ikke kan ringe ud. Følg status her: https://ipvision.dk/driftstatus/

Problemer med IP telefoni ind og ud af huset - Læs mere

Udfald på systemer torsdag d. 11/10

Torsdag d. 11/10 2018 mellem kl. 22:00 og 22:30 genstartes de servere, der hoster bibliotekssystemet for Det Kgl. Bibliotek Aarhus. Dette betyder, at services tilknyttet bibliotekssystemet herunder fremsøgning af materialer på hjemmesiden http://library.au.dk/ midlertidigt vil være ude af drift. Vi undskylder den ulejlighed, dette måtte medføre.

Udfald på systemer torsdag d. 11/10 - Læs mere

Problemer med PubMed

Der er p.t. problemer med PubMed: AU Link-knappen er ikke synlig og det er ikke muligt at gemme søgninger i MyNCBI. Vi er i kontakt med PubMed og håber at finde en løsning hurtigst muligt.

Problemer med PubMed - Læs mere

Brugerregister ramt af problemer hos CPR

Det er i øjeblikket ikke muligt at manipulere brugerregisteret, da CPR er ramt af ustabilt netværk. Vi henviser til CPR driftsstatus https://cprdkprod.statuspage.io/

Brugerregister ramt af problemer hos CPR - Læs mere

library.au.dk ikke tilgængelig d. 7. - 9. september

AU holder servicevindue og derfor er library.au.dk ikke tilgængelig i tidsrummet 7/9 - 9/9. Brug i stedet denne url: https://www.statsbiblioteket.dk/au

library.au.dk ikke tilgængelig d. 7. - 9. september - Læs mere

Afdelingen for Licensforvaltning holder ferielukket i uge 30

Afdelingen for Licensforvaltning holder ferielukket i uge 30, og besvarer derfor ikke henvendelser. Vi er dog friske og veloplagte tilbage igen i uge 31, hvor vi selvfølgelig vil vende tilbage med svar på eventuelle henvendelser.

Afdelingen for Licensforvaltning holder ferielukket i uge 30 - Læs mere

Ustabil drift på flere systemer

Formentlig p.g.a. DNS problemer i København er flere systemer ramt bl.a. mail. Vi arbejder på sagen. Ingen tidshorisont p.t.

Ustabil drift på flere systemer - Læs mere

Problemer med adgang til søgning og library.au.dk

Da AU er i færd med at migrere større datamængder imellem deres servere, vil der opleves nedetid på sider relateret til library.au.dk. For søgninger i bibliotekets kataloger anbefaler vi, at man benytter www.statsbiblioteket.dk, der bør udstille et fungerende link.

Problemer med adgang til søgning og library.au.dk - Læs mere

Pt. ingen adgang til extern citrix

Det er i øjeblikket ikke muligt at logge ind på adressen: https://bibliotekssystem.statsbiblioteket.dk/Citrix/XenApp/auth/login.aspx. Man får beskeden incorrect credentials. Der arbejdes på en løsning.

Pt. ingen adgang til extern citrix - Læs mere

Nedetid på MyPrint

Vi bliver nødt til at lukke for upload til MyPrint i tidsrummet 11:30 - 12:00 i dag den 4/6-2018. Som en del af vores fejlsøgning er vi nødt til at teste nogle ting i produktionssystemet og der er det vigtigt at der ikke uploades print mens det foregår. Vi beklager ulejligheden.

Nedetid på MyPrint - Læs mere

Problemer med farve-print på MyPrintere

Sidste nyt: Hvis du har uploaded efter kl. 14 den 25. juni burde printerne behandle printjobbet korrekt.

Problemer med farve-print på MyPrintere - Læs mere

Problemer med upload til MyPrint

Der er i øjeblikket stor belastning på print via MyPrint. Dette kan resultere i problemer med login og upload til systemet. Vi beklager ulejligheden og arbejder på en løsning til i morgen.

Problemer med upload til MyPrint - Læs mere

Manglende online adgang til alle Nature-tidsskrifter

Vi oplever desværre endnu en gang problemer med adgangen til tidsskrifter fra Nature. Det ser ud til denne gang at være alle årgange og alle titler. Forlaget er kontaktet.

Manglende online adgang til alle Nature-tidsskrifter - Læs mere

Handlinger tilknyttet webside