Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Driftsstatus / Tidligere begivenheder

Tidligere begivenheder

Herunder ser du en liste over tidligere problemer og gennemførte opdateringer.

Opdatering af trådløs net onsdag d. 31. oktober

Vi opdaterer det trådløse net (eduroam, Statsbiblioteket, sb-personale og SB-guest) i Aarhus og Skejby onsdag d. 31. oktober 2018 kl. 8:00-9:00. I dette tidsrum vil det trådløse net ad flere omgange være utilgængeligt. Vi beklager ulejligheden.

Opdatering af trådløs net onsdag d. 31. oktober - Læs mere

Problemer med IP telefoni ind og ud af huset

Vores udbyder IPvision melder om udfald på telefoni. Det betyder at der ikke kan ringes til os og at vi ikke kan ringe ud. Følg status her: https://ipvision.dk/driftstatus/

Problemer med IP telefoni ind og ud af huset - Læs mere

Udfald på systemer torsdag d. 11/10

Torsdag d. 11/10 2018 mellem kl. 22:00 og 22:30 genstartes de servere, der hoster bibliotekssystemet for Det Kgl. Bibliotek Aarhus. Dette betyder, at services tilknyttet bibliotekssystemet herunder fremsøgning af materialer på hjemmesiden http://library.au.dk/ midlertidigt vil være ude af drift. Vi undskylder den ulejlighed, dette måtte medføre.

Udfald på systemer torsdag d. 11/10 - Læs mere

Problemer med PubMed

Der er p.t. problemer med PubMed: AU Link-knappen er ikke synlig og det er ikke muligt at gemme søgninger i MyNCBI. Vi er i kontakt med PubMed og håber at finde en løsning hurtigst muligt.

Problemer med PubMed - Læs mere

Brugerregister ramt af problemer hos CPR

Det er i øjeblikket ikke muligt at manipulere brugerregisteret, da CPR er ramt af ustabilt netværk. Vi henviser til CPR driftsstatus https://cprdkprod.statuspage.io/

Brugerregister ramt af problemer hos CPR - Læs mere

library.au.dk ikke tilgængelig d. 7. - 9. september

AU holder servicevindue og derfor er library.au.dk ikke tilgængelig i tidsrummet 7/9 - 9/9. Brug i stedet denne url: https://www.statsbiblioteket.dk/au

library.au.dk ikke tilgængelig d. 7. - 9. september - Læs mere

Afdelingen for Licensforvaltning holder ferielukket i uge 30

Afdelingen for Licensforvaltning holder ferielukket i uge 30, og besvarer derfor ikke henvendelser. Vi er dog friske og veloplagte tilbage igen i uge 31, hvor vi selvfølgelig vil vende tilbage med svar på eventuelle henvendelser.

Afdelingen for Licensforvaltning holder ferielukket i uge 30 - Læs mere

Ustabil drift på flere systemer

Formentlig p.g.a. DNS problemer i København er flere systemer ramt bl.a. mail. Vi arbejder på sagen. Ingen tidshorisont p.t.

Ustabil drift på flere systemer - Læs mere

Problemer med adgang til søgning og library.au.dk

Da AU er i færd med at migrere større datamængder imellem deres servere, vil der opleves nedetid på sider relateret til library.au.dk. For søgninger i bibliotekets kataloger anbefaler vi, at man benytter www.statsbiblioteket.dk, der bør udstille et fungerende link.

Problemer med adgang til søgning og library.au.dk - Læs mere

Pt. ingen adgang til extern citrix

Det er i øjeblikket ikke muligt at logge ind på adressen: https://bibliotekssystem.statsbiblioteket.dk/Citrix/XenApp/auth/login.aspx. Man får beskeden incorrect credentials. Der arbejdes på en løsning.

Pt. ingen adgang til extern citrix - Læs mere

Nedetid på MyPrint

Vi bliver nødt til at lukke for upload til MyPrint i tidsrummet 11:30 - 12:00 i dag den 4/6-2018. Som en del af vores fejlsøgning er vi nødt til at teste nogle ting i produktionssystemet og der er det vigtigt at der ikke uploades print mens det foregår. Vi beklager ulejligheden.

Nedetid på MyPrint - Læs mere

Problemer med farve-print på MyPrintere

Sidste nyt: Hvis du har uploaded efter kl. 14 den 25. juni burde printerne behandle printjobbet korrekt.

Problemer med farve-print på MyPrintere - Læs mere

Problemer med upload til MyPrint

Der er i øjeblikket stor belastning på print via MyPrint. Dette kan resultere i problemer med login og upload til systemet. Vi beklager ulejligheden og arbejder på en løsning til i morgen.

Problemer med upload til MyPrint - Læs mere

Manglende online adgang til alle Nature-tidsskrifter

Vi oplever desværre endnu en gang problemer med adgangen til tidsskrifter fra Nature. Det ser ud til denne gang at være alle årgange og alle titler. Forlaget er kontaktet.

Manglende online adgang til alle Nature-tidsskrifter - Læs mere

Problemer med adgangen til Springer tidsskrifter

Vi har desværre problemer med adgangen til vores Springer tidsskrifter. Forlaget har lukket for online adgang til hæfterne fra 2017-2018. Vi er i kontakt med dem omkring problemet, men kan på nuværende tidspunkt ikke sige hvornår det forventes løst.

Problemer med adgangen til Springer tidsskrifter - Læs mere

Hjemkomstmeddelelser massedubleret

Vi har haft et udfald på jobafvikling i vores bibliotekssystem, hvilket har bevirket en voldsom e-maildublering. Problemet bør være løst nu, og vi beklager meget de gener, det har betydet for vores lånere.

Hjemkomstmeddelelser massedubleret - Læs mere

Manglende online adgang til alle Nature-tidsskrifter

Nature har desværre lukket for adgangen til alle titler. Vi arbejder på højtryk for at få dem til at åbne op igen.

Manglende online adgang til alle Nature-tidsskrifter - Læs mere

Lukning af bibliotekssystemerne 26.2.2018

Mandag den 26. februar 2018 mellem kl. 07 og 08 vil alle bibliotekssystemer være utilgængelige i ca. 30 minutter, dvs. også Search, Aleph, Elba og brugerregisteret. Lukningen skyldes en nødvendig sikkerhedsopdatering, og vi beklager de gener, det måtte medføre. Kontakt venligst helpdesk.aarhus@kb.dk, hvis der efterfølgende er problemer med et eller flere systemer.

Lukning af bibliotekssystemerne 26.2.2018 - Læs mere

Mediestream avissøgning nede

Det er pt. ikke muligt at søge i aviserne i Mediestream. Vi regner med at aviserne bliver tilgængelige igen omkring kl. 17:00

Mediestream avissøgning nede - Læs mere

Handlinger tilknyttet webside