Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

23. juni 2015

Materiale bestilt i udlandet ankommer til Statsbiblioteket

”For biblioteker” bringer en serie små artikler om Statsbibliotekets arbejde med fjernlån. Denne gang om modtagelse af materialer fra udenlandske biblioteker, som skal videresendes til danske biblioteker.
Læs artiklen >>

23. juni 2015

Nye jazzklubber på vej til bibliotekerne

Bibzoom, Jazz Danmark og Danmarks Radio inviterer bibliotekerne til et samarbejde om jazzklubber i lokalområdet. Flere biblioteker er allerede på banen.
Læs artiklen >>

23. juni 2015

HUSK: Bibzoom World på IFLA Satellite Meeting

Fri og lige adgang til digitalt indhold. Det er emnet på IFLA-satelitkonferencen arrangeret af "IFLA Library Services to Multicultural Populations Section". Bibzoom World er på programmet.
Læs mere >>

18. juni 2015

Bibliotekerne kom i zonen på folkemødet 2015

Bibliotekernes telt leverede hele "bibliotekspakken" på årets folkemøde; viden, kultur, debat og læring til både folk og elite. Bornholm leverede perfekte omgivelser og strålende vejr. Bibzonen bringer en kort reportage.
Læs om Bibzonen på folkemødet >>

18. juni 2015

Billeder fra bibliotekernes telt på Folkemødet

Statsbiblioteket og partnergruppen bag Bibzonen bringer en lille fotoreportage fra et vellykket, velbesøgt og solbeskinnet folkemøde på Bornholm.
Se billederne >>

17. juni 2015

Statistik for omsætningen i Digital Artikel Service

Statsbiblioteket udgiver tal for omsætningen af artikler i Digital Artikelservice, dækkende tjenestens første tre måneder i drift. De er udtryk for et helt tilfredsstillende resultat.
Læs mere og download katalogerne >>

12. juni 2015

Materialekataloger fra BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration udgiver i dag nye materialekataloger over bøger, musik og film til voksne og børn indkøbt i 2014 på sprogene arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk russisk og tyrkisk
Læs mere og download katalogerne >>

12. juni 2015

billeder fra Bibzonen 2015

Publikum var veloplagt, vejret og stemningen fantastisk. Bibzonen stod klar med kulturdebat, læsesal, koncert, interviews, morgensang og meget meget mere. Vi bringer en bunke fotos fra bibliotekernes telt på årets folkemøde på Bornholm.
Se billeder >>

12. juni 2015

Clement, kultureliten og folket

Folketingsvalget har vendt op og ned på Folkemødet, Bibzonen benytter lejligheden til at vende op og ned på dagsordenen. Clement Kjersgaard spørger publikum og et udvalgt panel, hvad de mener valgdebatten bør dreje sig om. Blandt paneldeltagerne finder du Jørgen Leth.
Læs mere >>

Bibzonen er på vej til Bornholm

Igen i år er Bibliotekernes telt ”Bibzonen” en central del af Folkemødet på Bornholm. I skrivende stund er to delegationer fra Statsbiblioteket på vej mod Solskinsøen for at gøre klar til de mange aktiviteter, der i år sætter fokus på Bibliotek, demokrati og læring.
Læs mere >>

28. maj 2015

Digital Artikelservice - hvad, hvem, hvordan?

Hvordan får dit bibliotek maksimalt udbytte af Digital Artikelservice? Du kan integrere indhold fra Digital Artikelservice i dit biblioteks website, samtidigt med at du selv kan være kurator på tjenestens indhold
Læs hvordan >>

28. maj 2015

Folkemødet 2015 - Program for Bibliotekernes telt

Nedtællingen til årets folkemøde er for alvor begyndt og Bibzonen kan præsentere et spændende og tætpakket program med debatter, kulturelle indslag og læsesal . Eller hvad siger du til en middag med Johanne Luise Heiberg? Læs mere >> Inspiration fra temadag om nye brugere på bibliotekerne Projekt Nye brugere? En 180° nytænkning af ’biblioteket’ holdt afsluttende temadag i dejlige rammer tirsdag den 19. maj i Nordatlantisk Hus i Odense, hvor deltagerne kunne høre om erfaringerne fra projektet og få inspiration til at sætte brugerne i centrum ved udvikling af nye biblioteksservices.
Læs mere >>

22. maj 2015

Lånesamarbejde: Hjælp! - Ingen lokaliseringer, hvad gør jeg?

Statsbibliotekets medarbejdere i lånesamarbejdet deler tips, tricks og erfaringer. Få et indblik i det daglige praktiske arbejde, når Statsbiblioteket skaffer materialer hjem for dit bibliotek.
Læs mere >>


Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114

Aktuelt

AKTUELT

Twitter - For Biblioteker
Statsbiblioteket

STATSBIBLIOTEKET

Billeder af Statsbiblioteket gennem 110 år

Røverhistorier fra bogtårnet

Attraktivt miljø