Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

3. september 2015

Lånesamarbejde: Returnering af et fjernlån

”For biblioteker” bringer en serie små artikler om Statsbibliotekets arbejde med fjernlån. Denne gang om hvordan de lånte materialer returneres til de udenlandske leverandører Læs artiklen >>

3. september 2015

Nye partnerskaber og tekniske forbedringer på Bibzoom giver bedre brugeroplevelser

Bibzoom er på trapperne med en forbedret brugeroplevelse, samtidigt med at formidlingsarbejdet buldrer derudaf.
Læs mere >>

24. august 2015

Danmarks Fællessang 2015

Efteråret vil stå i fællessangens tegn. Femten uger i træk sætter Bibzoom, SpilDansk og Palles Gavebod fokus på nye og gamle klassikere fra den danske sangskat til inspiration for sangforeninger, musikskoler og dit bibliotek.

Læs mere >>

21. august 2015

Statsbibliotekets Kontaktdag 2015

Vær med til at diskutere bibliotekernes ressource og kerneforretning nummer ét: Viden. Hvordan kan bibliotekerne fortsætte med at udvikle services, som understøtter, udfordrer og udvikler biblioteksbrugernes behov? Oplev blandt andre professor Vincent F. Hendricks diskutere kollektiv dårskab, netværk med dine kolleger og benyt dig af tilbuddet om rundvisning i klassisk og nyt; henholdsvis Statsbiblioteket på toppen af Aarhus og det spritnye Dokk1 ved havnen.
Læs mere og tilmeld dig Kontaktdagen >>

21. august 2015

Turen går til Tønder Festival

I samarbejde mellem Tønder Festival og en række folkebiblioteker guider Bibzoom dig til Tønder Festival 2015.
Læs mere >>

20. august 2015

Musikmagasinet Jazznyt indgår som partner i DR Klub Jazz

Jazz Danmark, DR og Bibzoom inviterer bibliotekerne til at åbne nye jazzklubber i lokalområdet. Nu har musikmagasinet Jazznyt også meldt sig på banen til at give biblioteksbrugerne spændende oplevelser.
Læs mere >>

7. juli 2015

Aarhus Jazz Festival

Midt juli står Aarhus klædt i jazz. Bibzoom guider dig til nogle af højdepunkterne ved den årlige festival. Guiden er et samarbejde med Aarhus Stiftstidende.
Læs mere og se guiden >>

2. juli 2015

Bibzoom ser frem mod 2016

Bibzooms ledelse offentliggør strategien for 2016. Der er fokus på bibliotekernes kerneopgaver: Formidling, kuratering og et fortsat musikudbud i et digitaliseret kulturudbud.
Læs mere >>

30. juni 2015

Til aktionsaften med den amerikanske ambassadør

Sammen med ca. 30 andre deltager var jeg til aktionsaften hos Next Step Foreningen, hvor vi sammen udviklede aktiviteter, handlinger eller kampagner, der hylder de positive sider ved indvandring i Danmark.
Læs mere >>

29. juni 2015

Statsbibliotekets Kontaktdag 2015

Er vi kollektivt tåbelige? Bliver vi automatisk klogere af informationsbølgen, eller bliver vi blot som lemminger i ekkorum. Oplev professor Vincent F. Hendricks på Statsbibliotekets Kontaktdag 2015. Du kan roligt sætte kryds i kalenderen allerede nu.
Læs mere >>

28. juni 2015

Nu går den vilde sangskattejagt

Femten sange på femten uger. Bibzoom gentager succesen fra sidste år "Danmarks fællessang: 14 sange i 14 uger i 2014". Denne gang sætter vi fokus på folkeskolerne og børnebibliotekerne under konceptet "Nu går den vilde sangskattejagt".
Læs mere >>

23. juni 2015

Materiale bestilt i udlandet ankommer til Statsbiblioteket

”For biblioteker” bringer en serie små artikler om Statsbibliotekets arbejde med fjernlån. Denne gang om modtagelse af materialer fra udenlandske biblioteker, som skal videresendes til danske biblioteker.
Læs artiklen >>

23. juni 2015

Nye jazzklubber på vej til bibliotekerne

Bibzoom, Jazz Danmark og Danmarks Radio inviterer bibliotekerne til et samarbejde om jazzklubber i lokalområdet. Flere biblioteker er allerede på banen.
Læs artiklen >>

23. juni 2015

HUSK: Bibzoom World på IFLA Satellite Meeting

Fri og lige adgang til digitalt indhold. Det er emnet på IFLA-satelitkonferencen arrangeret af "IFLA Library Services to Multicultural Populations Section". Bibzoom World er på programmet.
Læs mere >>

18. juni 2015

Bibliotekerne kom i zonen på folkemødet 2015

Bibliotekernes telt leverede hele "bibliotekspakken" på årets folkemøde; viden, kultur, debat og læring til både folk og elite. Bornholm leverede perfekte omgivelser og strålende vejr. Bibzonen bringer en kort reportage.
Læs om Bibzonen på folkemødet >>

18. juni 2015

Billeder fra bibliotekernes telt på Folkemødet

Statsbiblioteket og partnergruppen bag Bibzonen bringer en lille fotoreportage fra et vellykket, velbesøgt og solbeskinnet folkemøde på Bornholm.
Se billederne >>


Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114