Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

2. juli 2015

Bibzoom ser frem mod 2016

Bibzooms ledelse offentliggør strategien for 2016. Der er fokus på bibliotekernes kerneopgaver: Formidling, kuratering og et fortsat musikudbud i et digitaliseret kulturudbud.
Læs mere >>

30. juni 2015

Til aktionsaften med den amerikanske ambassadør

Sammen med ca. 30 andre deltager var jeg til aktionsaften hos Next Step Foreningen, hvor vi sammen udviklede aktiviteter, handlinger eller kampagner, der hylder de positive sider ved indvandring i Danmark.
Læs mere >>

29. juni 2015

Statsbibliotekets Kontaktdag 2015

Er vi kollektivt tåbelige? Bliver vi automatisk klogere af informationsbølgen, eller bliver vi blot som lemminger i ekkorum. Oplev professor Vincent F. Hendricks på Statsbibliotekets Kontaktdag 2015. Du kan roligt sætte kryds i kalenderen allerede nu.
Læs mere >>

28. juni 2015

Nu går den vilde sangskattejagt

Femten sange på femten uger. Bibzoom gentager succesen fra sidste år "Danmarks fællessang: 14 sange i 14 uger i 2014". Denne gang sætter vi fokus på folkeskolerne og børnebibliotekerne under konceptet "Nu går den vilde sangskattejagt".
Læs mere >>

23. juni 2015

Materiale bestilt i udlandet ankommer til Statsbiblioteket

”For biblioteker” bringer en serie små artikler om Statsbibliotekets arbejde med fjernlån. Denne gang om modtagelse af materialer fra udenlandske biblioteker, som skal videresendes til danske biblioteker.
Læs artiklen >>

23. juni 2015

Nye jazzklubber på vej til bibliotekerne

Bibzoom, Jazz Danmark og Danmarks Radio inviterer bibliotekerne til et samarbejde om jazzklubber i lokalområdet. Flere biblioteker er allerede på banen.
Læs artiklen >>

23. juni 2015

HUSK: Bibzoom World på IFLA Satellite Meeting

Fri og lige adgang til digitalt indhold. Det er emnet på IFLA-satelitkonferencen arrangeret af "IFLA Library Services to Multicultural Populations Section". Bibzoom World er på programmet.
Læs mere >>

18. juni 2015

Bibliotekerne kom i zonen på folkemødet 2015

Bibliotekernes telt leverede hele "bibliotekspakken" på årets folkemøde; viden, kultur, debat og læring til både folk og elite. Bornholm leverede perfekte omgivelser og strålende vejr. Bibzonen bringer en kort reportage.
Læs om Bibzonen på folkemødet >>

18. juni 2015

Billeder fra bibliotekernes telt på Folkemødet

Statsbiblioteket og partnergruppen bag Bibzonen bringer en lille fotoreportage fra et vellykket, velbesøgt og solbeskinnet folkemøde på Bornholm.
Se billederne >>


Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114