Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

27. november 2015

Møde i Netværk for Lånesamarbejde – november 2015

Lånesamarbejdets "elitetropper" samles i Netværk for Lånesamarbejde og udveksler "best practise", tips, tricks og erfaringer. Netværket har netop afholdt møder i november.
Læs mere >>

27. november 2015

Bibzoom fejrer Frank Sinatras 100 års fødselsdag

Francis Albert Sinatra, en af musikhistoriens bedst sælgende musikere, ville i midten af december have rundet de hundrede år. Bibzoom hædrer "Old Blue Eyes" med en guide til kunstneren og hans tolv bedste albums.
Læs mere >>

19. november 2015

Bibzoom-guides om alt fra orgelmusik til Frank Sinatra på vej til bibliotekerne

I denne uge leverer Bibzoom hele fire guides til bibliotekerne. Der er noget for enhver smag: orgelmusik, doom metal, Frank Sinatra og Bob Dylan. Traditionen tro leveres hæfterne både fysisk og digitalt.
Læs mere >>

18. november 2015

International fjernlånskonference – 14. Interlending and Document Supply Conference

Dette års internationale fjernlånskonference fandt sted i Istanbul. 150 fjernlånssspecialister fra 30 lande var samlet under overskriften ”Ressource Sharing at the Crossroads”. Emnet var samarbejde og optimal udnyttelse af bibliotekernes samlinger på tværs af landegrænser.
Læs mere >>

17. november 2015

Lorelei på Europeana-udstilling

Statsbiblioteket er partner i EU-projektet Europeana Sounds. Projektet sigter mod at tilgængeliggøre digitaliserede lydsamlinger. Statsbiblioteket bidrager med lydsamlinger og metadata, og som et mere kuriøst bidrag, en fonografisk udgave af ulykkesfuglen Lorelei.
Læs mere >>


Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114