Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

20. oktober 2014

Invitation til åbning af Lektier Online AAU

Onsdag den 29.10. kl 17.30.fejres åbningen af Lektier Onlines nye call center ved Aalborg Universitet. Aalborg. Universitetet er vært for en reception, med et let traktement. Du kan se Lektier Online i funktion, samme dag.
Læs mere >>

10. oktober 2014

Workshop - vær med til at udforme fremtidens artikelservice

Du kan være med til at præge tjenesten "Digital Artikelservice", som vi forventer i drift primo 2015. Kom til Aarhus onsdag den 29. oktober
Læs mere >>

6. oktober 2014

Guide til dansk rocklegende

P6 Beat Klubben fejrer C.V. Jørgensens fyrreårige karriere på plademarkedet. Det sker med guide og foredrag på landets biblioteker.
Læs mere >>

6. oktober 2014

De smukke unge mennesker - Kim Larsens udødelige konfirmationssang

Kim Larsen har skrevet ’De Smukke Unge Mennesker’, der hvert år bliver brugt hyppigt til konfirmationer over hele landet. Men sangen er slet ikke lavet til en konfirmation.
Læs artiklen >>

6. oktober 2014

Bibzonen - Rapport fra bibliotekernes telt

Allerede nu arbejdes der flittigt med forberedelserne af Bibzonen på Folkemødet 2015. Michel Steen-Hansen (Danmarks Biblioteksforening) fortæller om nogle af begivenhederne som fandt sted 12-15, 2014 i Allinge

Læs mere >>

6. oktober 2014

Derfor Folkemøde

Hvorfor er det så at Bibzonen repræsenterer bibliotekerne på Folkemødet? Det er, blandt meget andet, for at oplyse politikerne om samfundet. Michel Steen-Hansen (Danmarks Biblioteksforening) skriver:
Læs mere >>

3. oktober 2014

Udviklingsdag om bibliotekernes digitale fremtid.

Vi sætter den digitale økonomi og de digitale services på dagsordenen på en gratis udviklingdag på Odense Centralbibliotek. Bibzoom er ved at indhente internationale profiler til at gøre os klogere.. Du kan tilmelde dig allerede nu
Læs mere >>

26. september 2014

Netværk for lånesamarbejde - efterårsmøder

Del ud af dine erfaringer og få inspiration fra dine kolleger. Statsbibliotekets Netværk for lånesamarbejde mødes 11. og 13. november.
Læs mere >>

25. september 2014

Moderne læringskultur

Gratis konference på Statsbiblioteket torsdag den 6. november. Hør om problematikker og muligheder i fremtidens undervisnings- og læringsmiljøer. Klik for program og tilmelding: Læs mere >>

23. september 2014

I skovens dybe stille ro

Bibzoom hylder den danske sangskat med fjorten artikler om lige så mange guldkorn fra sang-skatkisten. Denne gang kan du læse om "I skovens dybe stille ro"
Læs mere >>

23. september 2014

Legendarisk pladeselskab

Bibzoom fortæller dig historien om det legendariske britiske pladeselskab Mute Records, som bl.a. har lagt vinyl til navne som Nick Cave og Depeche Mode.
Læs mere >>

19. september 2014

Folkemøde 2015 - Bibzonen indbyder bidragsydere

På Folkemødet 2015 vil Bibzonen for tredje år i træk medvirke til at sætte bibliotekerne på det politiske og kulturelle landkort. Partnergruppen inviterer landets biblioteker til et samarbejde omkring udviklingen af Bibzonen
Læs mere >>

18. september 2014

Indtryk fra Document Delivery Satellite Meeting I Nancy

Fjernlånsfolk fra en lang række lande varmede grundigt op til årets IFLA i Lyon. Det skete på en satellitkonference i Nancy, hvor blandt andet Statsbibliotekets digitale artikelservice blev præsenteret.
Læs mere >>

Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114

Aktuelt

AKTUELT

Twitter - For Biblioteker
Statsbiblioteket

STATSBIBLIOTEKET

Billeder af Statsbiblioteket gennem 110 år

Røverhistorier fra bogtårnet

Attraktivt miljø