Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

29. Januar 2014

Netværk for Lånesamarbejde - dagsorden til forårsmøder

I marts måned mødes bibliotekernes medarbejdere med interesse for lånesamarbejde. Interessen er stor, for vi arrangerer møder både øst og vest for bæltet. Du kan læse dagsordenen allerede.
Læs mere >>

29. Januar 2014

Guide til Vinterjazz 2015

Bibzoom guider dig til godbidderne ved den femtende Vinterjazz-festival. Landet over kickstarter spillestederne jazz-sæsonen.
Læs mere >>

29. Januar 2014

Projektmedarbejder - barselsvikariat

Statsbiblioteket søger en projektmedarbejder til at indgå i vores projektteam omkring drift og udvikling af Lektier Online samt andre projektopgaver i Statsbibliotekets OC-område. Tiltrædelse den 1. marts 2015 eller snarest muligt derefter.
Læs mere >>

23. Januar 2014

Bibzoom fortsætter I 2015

Vi er glade for, at vi nu kan konstatere, at der er tilstrækkelig opbakning fra de danske biblioteker og vores nye leverandører til, at Det Nye Bibzoom kan ”gå i luften”. Vi vil bruge de kommende dage på at bringe de sidste formalia på plads, hvorefter Bibzoom lanceres. Vi vender tilbage mere yderligere info snarest
Læs mere om Bibzoom 2015 >>

22. Januar 2014

Kan dit bibliotek hjælpe dig med at få et lykkeligere liv?

Biblioteket kan i hvert fald hjælpe til med at fastholde udelandske vidensmigranter, de såkaldte Newcomers. Bibliotekscenter for Integration leverer inspiration til opgaven
Læs mere >>

22. Januar 2014

Rekord i formidling

2014 markerede nye højder i formidlingsarbejdet i Bibzoom. Redaktionen producerede over 500 artikler og podcasts, sendte 30 guides på gaden og samarbejde med en lang række festivaler.
Læs mere >>

23. Januar 2014

Digital Artikelservice til 3,25 mio. borgere

Tilslutningen til Statsbibliotekets nye tjeneste overgår alle forventninger. Blandt andet kan borgerne i Landets største kommuner og hele Region Nordjylland få superhurtig artikelservice
Læs mere >>

16. Januar 2014

Status fra Bibzoom

Det nye Bibzoom er lige på trapperne. Senest har der været hektisk aktivitet, for at få fjernet de sidste knaster i login imens der fortsat forhandles om "friktion" og Bibzoom Radio på web platformen.
Læs mere >>

16. Januar 2014

Lektier Online inviteret med Uddannelsesministeren til Seoul

Efter invitation fra Uddannelseministeren deltager Lektier Online, sammen med Ministeren, i et besøg på det danske innovations-center i Seoul, Sydkorea. Besøget har titlen ”E-Learning in Korea”.
Læs mere >>

15. Januar 2014

Projektmedarbejder - barselsvikariat

Statsbiblioteket søger en projektmedarbejder til at indgå i vores projektteam omkring drift og udvikling af Lektier Online samt andre projektopgaver i Statsbibliotekets OC-Område. Tiltrædelse den 1. marts 2015 eller snarest muligt derefter.
Læs mere >>

15. Januar 2014

Bibzoom honorerer artikler i 2015

Bibzoom honorerer dig og dit bibliotek for anmeldelser af koncerter og musikudgivelser. Du kan blive akkrediteret til en koncert, og være Bibzoom og bibliotekernes øjne og ører på stedet.
Læs mere >>

15. Januar 2014

Nyt netværk med fokus på online didaktik

Lektier Online Gym etablerer nu en helt ny netværksgruppe, hvor alle gymnasier, der er en del af Lektier Online Gym, har mulighed for at være med. Netværket danner rammen om videndeling, workshops og arrangementer. Deltagerne får mulighed for at bidrage til udviklingen af en ny model, som skal støtte de frivillige lektiehjælpere i deres arbejde med at give god lektiehjælp.
Læs mere >>

9. Januar 2014

Digital Artikelservice - langt større interesse end ventet

Interessen for Digital Artikelservice overgår alle forventninger. 27 kommuner og 2 millioner danskere får glæde af tjenesten. Ud over det glade budskab, bringer vi også en liste over de første ekstra tidsskrifter som indekseres
Læs mere >>

9. Januar 2014

Netværk for lånesamarbejde - møder i marts

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til forårets møder i netværk for lånesamarbejde. Møderne afholdes på hhv. Statsbiblioteket i Aarhus den 10. marts og ved DBC i Ballerup torsdag den 12. marts. Dagsorden følger i løbet af en måneds tid. Det er allerede nu muligt at tilmelde sig pr. mail til netvaerk@statsbiblioteket.dk. Forslag til dagsordens-punktet ”Nyt fra deltagerkredsen” modtages gerne.
Læs om Netværk for Lånesamarbejde >>

9. Januar 2014

80 års jubilaren Elvis var den hotteste kunstner på Bibzoom i 2014

Bibzoom kigger tilbage på året der gik. Det var musikkens legender og de danske nyudgivelser, som løb med størstedelen af opmærksomheden.
Læs mere >>

9. Januar 2014

Guide til Elvis Presley - 80 års fødselaren

Vi fejrer Bibzooms mest populære kunstner i 2015, som samtidigt markerer 80 års dagen for Elvis fødsel.
Læs mere og se guiden>>

9. Januar 2014

# meretilflere

Statsbiblioteket har offentliggjort strategien for de kommende år. Der er fokus på øget udbredelse og deling til endnu flere brugere på endnu flere platforme.
Læs mere >>

22. december 2014

Måske årets bedste julegave

Med indgangen til 2015 gennemgår Bibzoom en kæmpe ansigtsløftning, der vil give brugerne en helt ny og fantastisk musikoplevelse. Her er informationen vi har sendt ud til brugerne i dag på mail og Facebook.
Læs mere >>

22. december 2014

Udviklingsplaner for Bibzoom nu og i januar

Der er en meget lang liste af udviklingspunkter, der arbejdes på mellem jul og nytår, og en endnu længere liste af nye funktioner og fejlretninger, der vil blive arbejdet på i januar og februar.
Læs meget mere om planerne >>

22. december 2014

KØB AF BIBZOOM 2015 – det kan nås endnu

Vi har valgt at forlænge perioden for køb af Bibzoom 2015 pga. de mange ændringer, der sker i 2015. Har dit bibliotek endnu ikke købt, så findes information om Bibzoom 2015 og købsformular her >>

18. december 2014

Digital Artikelservice

Der dumpede et par spørgsmål ind efter vores sidste artikel om Digital Artikelservice, vi bringer svarene her.
Få svar på de sidste spørgsmål >>

18. december 2014

Indtryk fra en mangfoldig dag

Temadagen om fremtidens mangfoldige biblioteksbetjening bød på oplæg om kroatisk og persisk kultur og marginalisering af unge.
Læs mere om dagen >>


Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114

Aktuelt

AKTUELT

Twitter - For Biblioteker
Statsbiblioteket

STATSBIBLIOTEKET

Billeder af Statsbiblioteket gennem 110 år

Røverhistorier fra bogtårnet

Attraktivt miljø