Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

26. september 2014

Netværk for lånesamarbejde - efterårsmøder

Del ud af dine erfaringer og få inspiration fra dine kolleger. Statsbibliotekets Netværk for lånesamarbejde mødes 11. og 13. november.
Læs mere >>

25. september 2014

Moderne læringskultur

Gratis konference på Statsbiblioteket torsdag den 6. november. Hør om problematikker og muligheder i fremtidens undervisnings- og læringsmiljøer. Klik for program og tilmelding: Læs mere >>

23. september 2014

I skovens dybe stille ro

Bibzoom hylder den danske sangskat med fjorten artikler om lige så mange guldkorn fra sang-skatkisten. Denne gang kan du læse om "I skovens dybe stille ro"
Læs mere >>

23. september 2014

Legendarisk pladeselskab

Bibzoom fortæller dig historien om det legendariske britiske pladeselskab Mute Records, som bl.a. har lagt vinyl til navne som Nick Cave og Depeche Mode.
Læs mere >>

19. september 2014

Folkemøde 2015 - Bibzonen indbyder bidragsydere

På Folkemødet 2015 vil Bibzonen for tredje år i træk medvirke til at sætte bibliotekerne på det politiske og kulturelle landkort. Partnergruppen inviterer landets biblioteker til et samarbejde omkring udviklingen af Bibzonen
Læs mere >>

18. september 2014

Indtryk fra Document Delivery Satellite Meeting I Nancy

Fjernlånsfolk fra en lang række lande varmede grundigt op til årets IFLA i Lyon. Det skete på en satellitkonference i Nancy, hvor blandt andet Statsbibliotekets digitale artikelservice blev præsenteret.
Læs mere >>

Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114