Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
For biblioteker

For Biblioteker

29. oktober 2014

P6 Beat Klubben - skal dit bibliotek være med?

Herlev bibliotek fik hundreder af gæster til foredrag om Pink Floyd. Måske skulle dit bibliotek også overveje at komme med i P6 Beat Klubben. Fjerde sæsson starter, februar i det nye år
Læs mere >>

29. oktober 2014

Månedens album på Bibzoom varsler død og ødelæggelse

And You Will Know Us By The Trail Of Dead (Ja! det er et band-navn) udgiver sit 9ende album, og fejrer samtidigt 20 år på musikscenen. Dit bibliotek kan være med til at promovere månedens album i Bibzoom. Anmeldelse, illustrationer til wesite og storskærme er allerede klar
Læs mere >>

29. oktober 2014

Pressemeddelelse:

Lektiehjælp på nordjysk

Aalborg Universitet indgår et nyt partnerskab med Statsbiblioteket. Samarbejdet involverer både gymnasieelever og universitetsstuderende. Omdrejningspunktet er lektiehjælp på nettet. I aften onsdag den 29. oktober skal partnerskabet så stå sin prøve.
Læs hele pressemeddelelsen >>

29. oktober 2014

Pressemeddelelse:

Hjælpen er kun et klik væk

De fynske gymnasieelever nyder godt af et samarbejde mellem Odense centralbibliotek, Syddansk Universitetsbibliotek og Statsbiblioteket. En række universitetsstuderende tilbyder lektiehjælp via nettet. Det fynske callcenter åbnede Mandag den 20. oktober.
Læs hele pressemeddelelsen >>

28. oktober 2014

PRESSEMEDDELELSE:
Designit hjælper Lektier Online med at skabe fremtidens online lektiehjælp

Statsbiblioteket og Designit har indgået en partneraftale om det succesfulde Lektier Online projekt. Der er store forventninger fra begge parter til samarbejdet.
Læs hele pressemeddelelsen >>

21. oktober 2014

Bibzoom - status og streaming

Året går på hæld, og der er travlhed i Bibzoom. Der venter en lang række udviklinger forude. Det enestående formidlingsarbejde fortsætter med uformindsket styrke. Bibzoom World bliver et selvstændigt streamingunivers. Bibzoom foreslår DDB et samarbejde og forventer en streamingløsning i løbet af 2015. Der er mange spændende perspektiver i det kommende år med Bibzoom.
Læs mere >>

21. oktober 2014

Netværk for Lånesamarbejde - efterårsmøder

Midt november mødes Netværk for Lånesamarbejde og udveksler tips, tricks og best practise. Du kan nå at tilmelde dig endnu. Deadline er torsdag den 30. oktober.
Læs mere >>

Nyhedsbrev

Redaktion

Statsbiblioteket - Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@statsbiblioteket.dk - 89462114

Aktuelt

AKTUELT

Twitter - For Biblioteker
Statsbiblioteket

STATSBIBLIOTEKET

Billeder af Statsbiblioteket gennem 110 år

Røverhistorier fra bogtårnet

Attraktivt miljø