AV-PakkeAV-Pakken giver dit bibliotek mulighed for at én samlet løsning for brug af rettighedsbelagte audiovisuelle medier. Med AV-Pakken kan dit bibliotek vise tv, afholde koncerter, filmforevisninger, spille baggrundsmusik. Dit biblioteks brugere får desuden over 50.000 retroreklamefilm.

Alt dette sikrer den aftale, som Statsbiblioteket har indgået med en lang række rettighedshavere. Med AV-Pakken tilbydes bibliotekerne nye spændende muligheder for at integrere lyd og billede i biblioteksrummet.

Læs produktbeskrivelse her >> (pdf)

Få inspiration >> (pdf)

AV-Pakken indeholder:


LOVLIG LYD OG BILLEDE PÅ DIT BIBLIOTEK

AV-aftalen mellem Statsbiblioteket og  rettighedshaverne sikrer, at dit bibliotek enkelt, prisbevidst og lovligt kan integrere lyd og billede i bibliotekets rum.

Med AV-Pakken kan dit biblioteket afholde filmforevisninger,  at vise tv, afholde koncerter og afspille musik og andre lydprodukter i biblioteksrummet. I tilgift hertil kan dit bibliotek tilbyde brugerne online hjemmeadgang til mere end 50.000 gamle reklamefilm, alt sammen som en del af AV-Pakken.

FILMPAKKE
S
om noget helt nyt indeholder AV-Pakken rettighederne til lyd- og billedsiden for et, kontinuerligt voksende, katalog på (pt.) mere end 300 spillefilm, samt rettighederne til afspilning af lydsporet fra en mængde film, hvor de fleste biblioteker allrede har købt rettigheder til  billedsiden (bl.a. MPLC). Dette helt nye element (som er en del af AV-Pakken Udviddet, giver dit bibliotek mulighed for at afvikle filmforevisninger og lignende arrangementer.

Se liste over de 300+ ekstra film >> (pdf)

FLOW- OG LIVE-TV
Biblioteker som køber AV-Pakken kan frit opsætte tv-apparater og vise "flow-tv" fra flertallet af de dansksprogede kanaler samt britiske BBC World News og den amerikanske nyhedskanal CNN.Aftalen omfatter også kommunale kontorer. Desuden kan biblioteket hente og vise samproduktioner, hvor bibliotekerne indgår. Eksempelvis: "DR Ramasjang Live", og "Danskernes Akademi".

RETRO-REKLAMEFILM
AV-Pakken indeholder adgang til mere end 50.000 ældre danske reklamefilm fra TV2 og de danske biografer. Filmene tilbydes som on demand streaming fra brugernes egne computere via Bibzoom.dk.
(denne service er eksklusivt rettet mod folkebiblioteker).

KONCERTER OG MUSIK
AV-Pakken giver dit bibliotek mulighed for at afholde et antal årlige koncerter, events og temadage, hvor der bliver spillet rettighedsbelagt musik og andre lydprodukter, uden at du først skal indhente tilladelse hos og afregne med rettighedshaverne.

ARRANGEMENTER OG KONCERTER
Biblioteket kan afholde arrangementer og koncerter med både liveoptræden og playback for et tilstedeværende publikum. Det kan eksempelvis være musikalsk legestue, foredrag etc.

BAGGRUNDSMUSIK OG RADIO
Med AV-Pakken er det muligt at afspille musik og "live"-radio i biblioteksrummet. Eksempelvis som ”baggrundstæppe” eller som element i events og udstillinger

 

OBS:

AV-Pakken er en rettighedsabonnement, som tillader dit bibliotek at afvikle rettighedsbelagte produkter i biblioteket og kommunale kontorer i pågældende biblioteks hjemkommune. Pakken omfatter rettighedsclearinger for al musik samt en række Radio/TV-kanaler. Desuden er rettighederne til lydsporene fra film i Filmstriben.dk og MPLC inkluderet sammen med såvel lyd og billede for en række film

Se listen her >> (pdf)

 

AV-Pakken indeholder ikke materialer og abonnementer til selve afviklingen af det rettighedsbelagte materiale herunder skærme, lydanlæg, musikfiler, filmfiler, abonnementer til frembæring af signaler etc.