Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker
Mediestream Folkebibliotek 10 mio. digitaliserede danske avissider
Mediestream Folkebibliotek
Bibliotekscenter for Integration Bøger musik og film på alverdens sprog
Bibliotekscenter for Integration
Bibliotekscenter for Integration Bøger musik og film på alverdens sprog
Bibliotekscenter for Integration
Bibliotekscenter for Integration Bøger musik og film på alverdens sprog
Bibliotekscenter for Integration
Digital Artikelservice Online selvbetjening med superhurtig levering
Digital Artikelservice
Mediestream Folkebibliotek 10 mio. digitaliserede danske avissider
Mediestream Folkebibliotek
For biblioteker

For Biblioteker

16. oktober 2017

Invitation til samarbejde - Verdensbiblioteket og den lokale formidling

Det Kgl. Bibliotek, BiblioteksCenter for Integration inviterer til fælles udvikling af formidlingskoncepter  til formidling af biblioteksservices digitalt fysisk. Alle folkebiblioteker og andre institutionerer velkomne til at byde ind.
Læs mere >>

29. september 2017

Temadag om formidlingsprojekter

”Ambassadørnetværket for licenser” holder temadag om formidlingsprojekter. Kom og bliv inspireret til hvordan dit bibliotek kan arbejde med formidlingen af licenserne. Vi har samlet et stærkt hold af oplægsholdere, som vil dele deres viden, og måske får du præcis den gode idé, du står og mangler med hjem til dit eget bibliotek.
Læs mere >>

14. september 2017

LYNKURSUS: Bibliotekssamarbejde og services fra Det Kgl. Bibliotek Nationalt Lånecenter og Overcentral

Sidst i oktober kan du få et lynkursus i Det Kgl. Biblioteks tjenester og services målrettet bibliotekerne. Vi fortæller om, hvad Det Kgl. Biblioteks rolle som Overcentral og Nationalt Lånecenter betyder for bibliotekerne og præsenterer en række af de tjenester, vi stiller til rådighed for dit bibliotek.

Du får også en introduktion til det danske biblioteksvæsen, historie, lovgrundlag, struktur og samarbejde. Kurset er især velegnet til nyansatte i bibliotekssektoren, men alle interesserede er velkomne.
Læs mere og tilmeld dig >>

04. september 2017

Arbejder du på et bibliotek med brugere fra f.eks. Syrien?

Så kan du vise dem Verdensbiblioteket og fortælle, at du kan tilbyde dem en fri streamingservice med film og musik. Her er både børnefilm som. Her er både børnefilm som Sinbad Søfareren og hans rejser, gyserfilm med ånder og spøgelser eller et drama om en mand, der sælger børns organer. Alle er med arabisk tale. Men du kan også bare guide dem til www.verdensbiblioteket.dk, så får de 1000 film at vælge mellem. Vi har nemlig lige lagt nye film online, så samlingen nu rummer komedier, actionfilm, tegnefilm og Science Fiction - bare for at nævne nogle få.
Læs mere om Verdensbiblioteket >>

04. september 2017

Følg Verdensbiblioteket på Facebook

Vi er der alle sammen. I den verden, hvor det hele sker hurtigere end i virkeligheden. Så det er Verdensbiblioteket selvfølgelig også. Og næste gang, du er på Facebook, håber vi, du slår et smut forbi Verdensbiblioteket og liker os. Til gengæld giver vi dig tips til at finde nogle materialer på de mest efterspurgte sprog, og oven i hatten får du god kulturkarma på alverdens måder - mildest talt.
Besøg verdensbiblioteket på Facebook >>

04. september 2017

Video om Verdensbiblioteket

Brug videoen på dit biblioteks website eller Facebook-side. Du kan dele fra Verdensbibliotekets Facebook-side eller downloade filmen her >>

01. september 2017

Efterårsmøder i Netværk for lånesamarbejde

Vi indbyder til efterårets møder i Netværk for lånesamarbejde. Møderne finder sted i henholdsvis Aarhus og Ballerup (med identisk dagsorden). Deltagelse er gratis for én deltager pr. bibliotek. Møderne afholdes henholdsvis 7. november (Aarhus) og 8. november (Ballerup).
Læs mere og tilmeld dig her >>


Nyhedsbrev

Redaktion

Det Kgl. Bibliotek- Aarhus
Victor Albecks vej 1 - 8000 Aarhus C
forbiblioteker@kb.dk - 89462114