Navigation
 

Netværk for lånesamarbejde mødetilmelding


Vi har hermed fornøjelsen af at indbyde til efterårsmøder 2017 i det Kgl. Biblioteks Netværk for lånesamarbejde. Møderne finder sted i henholdsvis Aarhus og Ballerup (og er identiske).

Deltagelse er gratis for én deltager pr. bibliotek. Flere deltagere fra samme bibliotek koster kr. 500,- pr. ekstra deltager.

Møderne afholdes henholdsvis tirsdag den 7. nov. (Aarhus) og onsdag den.8. nov. (Ballerup)

OBS:

Grundet stor interesse og begrænset plads, forbeholder vi os muligheden for (om nødvendigt) at fordele tilmeldingerne sådan, at flest mulige biblioteker med aktiv deltagelse i lånesamarbejdet er repræsenteret.

Vi vil derfor (som noget nyt) først endelig bekræfte din tilmelding 4 uger inden mødet. Er der ikke plads til alle, vil vi bestræbe os på at tilbyde alternativer.

Program og evt. faktura fremsendes til deltagerne inden møderne.

Med venlig hilsen
Det Kgl. Bibliotek

Det Kgl. Biblioteks Netværk for lånesamarbejde er et veletableret netværk for erfaringsudveksling, udvikling og best practice i lånesamarbejdet mellem danske biblioteker. Netværket er målrettet mod medarbejdere på landets folke-, forsknings- og uddannelsesbiblioteker. Der afholdes to møder med identisk indhold for bibliotekerne i henholdsvis Østdanmark og Vestdanmark. Møderne finder sted med deltagelse fra DBC, Kulturstyrelsen, DDB og Det Kgl. Bibliotek

Møde   Vælg, hvilket møde du vil deltage i


Med venlig hilsen

Det Kgl. Bibliotek

For spørgsmål og yderligere information: netvaerk@kb.dk