Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Webinar: Ungdomsuddannelsernes licensservice (UNGLI)
For biblioteker
Navigation
 

Webinar: Ungdomsuddannelsernes licensservice (UNGLI)

På webinaret får du mere information om, hvordan folkebibliotekerne kan få gavn af Det Kgl. Biblioteks service UNGLI, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til ordningen.


Den 1. juni 2019 etablerede Det Kgl. Bibliotek en ny licensservice for ungdomsuddannelsesinstitutionerne. Til daglig kaldet UNGLI. Læs mere her.

UNGLIs opgave er først og fremmest at forhandle licensaftaler, som institutionerne kan tegne abonnement til. UNGLI har også til formål at eksperimentere og udvikle licensområdet og understøtte de tætte relationer, der ofte er mellem ungdomsuddannelsesinstitutioner og deres lokale folkebibliotek.

Hør UNGLIs koordinator Dyveke Sijm fortælle om, hvilke krav UNGLI har til de forlag og leverandører, de forhandler med, og om forsøget med gratis adgang for alle ungdomsuddannelsesinstitutioner til en række ressourcer i 2020 – herunder muligheden for supportadgang for folkebibliotekerne.

Forstå, hvad ”UNGLI listen" er, og hvordan den kan understøtte jeres arbejde med at levere biblioteksservices til jeres lokale studerende, og hvordan UNGLI og DDB arbejder sammen.

 

OBS:

Hvis du vil høre fra os igen med info om lignende arrangementer, så tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev For Biblioteker her >>