Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom.dk ud af beta
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom.dk ud af beta

Udgivet 29. september 2010

Nyhedsillustration BibZoom.dk ud af beta

Af Jens Hjørne

Efter tre måneder med teknisk stabilitet og rekordhøj aktivitet forbereder BibZoom.dk nu at træde ud af beta og ind i officiel driftsstatus. Det betyder dog ikke, at der ikke fortsat kan forventes optimeringer. Vi arbejder primært på at berige MusikStreaming med såvel indhold som funktionalitet. Den ”officielle udtræden” forventes primo oktober.

Fortsat optimering af MusikStreaming
Til trods for at betafasen er afsluttet, kan der forventes løbende optimering af MusikStreaming. Interfacet (søgning, playlister etc.), forventes udvidet med flere funktioner, og der arbejdes kontinuerligt på at få musikindholdet på omgangshøjde med MusikBasis (downlån). ”Ud af beta” betyder altså ikke ”ud af udvikling”.

Nyt grafisk look
BibZoom.dk har i samarbejde med et kommunikationsbureau udviklet et nyt grafisk look til tjenesten. Det nye look indeholder grafiske grundelementer der vil indgå som en integreret del af website, PR-materialer, supportwebsite osv.

BibZoom.dk’s logo og farveskala har dannet udgangspunkt for det nye design. Offentliggørelsen vil ske i takt med, at websitet træder ud af beta, og at de nye markedsføringstiltag introduceres – meget snart.

PR-materialer
De nye markedsføringsmaterialer leveres i flere faser, startende med de digitale. Vi leverer webbannere og illustrationer til storskærme om ganske få uger. Sammen med disse introducerer vi to vejledningsvideoer, som implementeres i websitet BibZoom.dk og som samtidigt kan integreres i bibliotekets website, eller hvor det ellers er ønskeligt. Herefter følger de ”faste” materialer i form af plakater, badges osv.

BibZoom.dk ’11
Næste spændende skridt bliver udvikling og præsentation af BibZoom.dk for det kommende abonnement 2011. Vi forbereder i øjeblikket informationsmaterialer og informationsmøder. Vi forventer at udsende materialer medio oktober.