Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom officiel mediepartner på Smukfest 2013 - Live Camp scenen
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom officiel mediepartner på Smukfest 2013 - Live Camp scenen

Udgivet 30.juli 2013

Af Niels Mark, ansv. redaktør, Bibzoom

Så nærmer vi os for alvor et af årets højdepunkter på musikfestivalområdet - Danmarks Smukkeste festival eller Smukfest 2013.

Smukfest (tidligere kendt som Skanderborg Festival) har adskillige års erfaring i at få de største musiknavne i verden til at give uforglemmelige koncerter under øgetræernes blade. Men Smukfest er meget mere end international klasse og store koncerter.

Live Camp 2013
Som del af hovedprogrammet for festivalen har Smukfest de seneste tre år i samarbejde med DR KarriereKanonen søsat Live Camp festivalen, hvor der sættes fokus på den næste generation af danske musikere. De mest talentfulde nye navne får mulighed for at vise sig frem i et fint selskab. Blandt de 26 navne på Live Camp 2013 finder du Penny Police, Nelson Can, Kejthåndet og andre bands, der allerede er godt på vej til at bryde igennem.

Bibzoom officiel mediepartner på Live Camp 2013
Bibzoom er officiel mediepartner på Smukfests Live Camp 2013. Partnerskabet betyder at Bibzoom i tæt samarbejde med Smukfest 2013 er producenter af det officielle program for Live Camp 2013.

Programmet uddeles som hæfte når Smukfest 2013 skyder Live Camp i gang på søndag den 4. august og den er i online-version distribueret via hjemmesider og de sociale medier.

læs online-versionen af kataloget


Hør podcast-serie med samtlige bands på Live Camp 2013 >> (link udløbet)