Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom opdateres med mere formidling, mere indhold og mere brugervenlighed.
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom opdateres med mere formidling, mere indhold og mere brugervenlighed.

Udgivet 8. november 2012

af Rune Sanggård Andersen

Mandag den 12. november bliver næste skud på stammen af Bibzoom opdateringer gjort tilgængelig på Bibzoom.dk. Ud over vores fortsatte fokus på drift og stabilitet kan vi nu præsentere en række forbedringer, der giver mere af både formidling, indhold og brugervenlighed.

Mere formidling

Bibzoom er meget mere end musik! Vi undersøger og skriver om en lang række emner – både stort og småt, nyt og gammelt. På forsiden af Bibzoom finder du nu vores team-sektion, hvor der løbende vil blive præsenteret nye tematikker omkring eksempelvis musikgenre, kunstnere, værker eller som nu Bibzooms P2 klub.

Har du et spørgsmål om musik, du gerne vil have opklaret? Nu kan du følge linket fra Bibzooms forside og spørge musikvagten, der er et samarbejde mellem Bibzoom og Biblioteksvagten. Her sidder kyndige eksperter klar til at svare på netop dine musikspørgsmål.

Mere indhold

Bibzoom har bunker af indhold. 10 millioner musiknumre, masser af artikler og guider, etniske film og e-bøger er alt sammen til rådighed for Bibzooms brugere. Søg på et emne i Bibzoom og se et bredt udvalg af relevante materialer eller gå til Bibzoom World og se alle vores film. Listen er allerede lang, og nye film er netop komme til.

Mere brugervenlighed

Der arbejdes til hver opdatering af Bibzoom med forbedringer af brugeroplevelsen og brugervenligheden. Rundt omkring i systemet er der blevet justeret og optimeret. Eksempelvis kan man fra på mandag I fra ”Min Musik” afspille downloadede albums fra ende til anden med et klik. Find ikonet med albumoversigten i øverste højre hjørne i ”Min Musik”, vælg albummet og klik ”Afspil albummet”.

Sådan opdaterer du
For at opdatere Bibzoom skal få enkle trin følges:
OBS: Opdateringen vil være tilgængelig fra mandag den 12. november kl. 12.00

  1. Åben din nuværende Bibzoom applikation på din pc eller Mac.
  2. Peg og højreklik et tilfældigt sted i Bibzooms vindue.
  3. Vælg ”Fjern dette program…”. Herved fjernes din nuværende version af Bibzoom. Alt din musik downloadet i Bibzoom forsvinder dog ikke!
  4. Gå til bibzoom.dk og tryk på billeder på forsiden.
  5. Følg vejledningen, og du har det nye Bibzoom installeret på max. 30 sekunder!

Din Bibzoommusik vil selvfølgelig være tilgængelig i den opdaterede Bibzoom, sammen med de omtalte forbedringer.