Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / BibZoom søger pop/rock-redaktør
For biblioteker
Navigation
 

BibZoom søger pop/rock-redaktør

udgivet 7. marts 2012

Af Niels Mark, ansv. redaktør BibZoom Musikredaktion

Redaktionen ved BibZoom søger en ny redaktør med ansvar for dækning af nyere musik inden for populære genrer, som f.eks. pop, rock og hip hop.
Din rolle, som pop/rock-redaktør, vil først og fremmest bestå i at skrive om nye udgivelser og trends fra musikscenen. Det kan både være artikler og anbefalinger af nye albums eller nye bands. Dine tekster kan også være forhåndsomtaler eller anmeldelser af aktuelle koncerter og festivaler, som vi sørger for, at du akkrediteres til.

Dine tekster må gerne anvendes på dit eget biblioteks hjemmeside, således at dine tekstbidrag både udnyttes i dit lokale biblioteksområde og på BibZoom.

Ansættelsesmodellen for hele redaktionen er baseret på, at redaktørerne arbejder seks timer ugentligt, hvoraf de to af timerne økonomisk refunderes af BibZoom, imens det repræsentative bibliotek finansierer de resterende fire timer. Økonomisk skal dit bibliotek ikke betale noget men blot frigive dig seks timer om ugen til at lave redaktionsarbejde, hvoraf de to af timerne økonomisk refunderes af BibZoom.

Er du interesseret i at skrive om de nyeste udgivelser og trends inden for musikken, vil vi meget gerne høre fra dig.

Skriv lidt om dig selv til ansvarshavende redaktør Niels Mark inden fredag den 23/3.