Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Bibzoom support nu med film
For biblioteker
Navigation
 

Bibzoom support nu med film

Udgivet d. 26. september 2012


Af Anne Holst

I Bibzoom support arbejder vi hele tiden på at udvikle hjælpefunktionerne både til bibliotekerne, og til slutbrugerne. Vi har i et godt stykke tid udvidet vores Facebook-side med mere og mere supportindhold. Det sidste tiltag har været at lave supportdelen af Facebook-siden om til en lidt mere detaljeret FAQ, hvor alle Bibzooms platforme (website, applikation og Shuffle) er beskrevet, og hvor du kan finde svar på forskellige tekniske spørgsmål. Se mere af FAQ’en.

FAQ’en indeholder også korte film med klip af forskellige Bibzoom-situationer. De første film omhandler: download af applikationen, login og sletning af applikationen.

Idéen med filmene opstod, da vi i supporten begyndte at kvittere komplicerede henvendelser med at bede brugerne illustrere tekniske problemer vha. en lille videooptagelse af deres skærm. Det har vist sig at være en succes, og henvendelser, der kan være svære at beskrive på skrift, løses meget hurtigere med skærmoptagelsen i hånden.

Vi vil gerne udvide vores FAQ med flere små supportfilm. Sidder du og tænker, at der lige mangler en film, som illustrerer ”hvordan man…”, så skriv endelig til os på support@bibzoom.dk. Vi optager film både på Mac og Windows pc.