Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Debatskabende forestillinger
For biblioteker
Navigation
 

Debatskabende forestillinger

17. august 2011

Af Vibeke Nielsen

Integrationsministeriet har lavet en aftale med Opgang 2. Turneteater  Det betyder at alle kommunale arrangører i hele landet kan få forestillingerne ”Gidslet” og ”Hvor regnbuen ender” til en specialpris på kr. 5.000,-.

GidsletIntegrationsministeriet og Opgang 2. Turneteater har et ønske om at nå ud med de to forestillinger til et bredt publikum, og i den forbindelse er det oplagt med et arrangement på et bibliotek eller et medborgercenter. Det kunne også være i en teatersal, kulturhus eller lignende. Målgruppen for ”Gidslet” er fra 14 år, og for ”Hvor regnbuen ender” er målgruppen 8-12 årige og deres familier.


Mulighed for debat

Forestillingerne er skabt således, at det vil være oplagt med en debat efterfølgende. Dermed får tilskuerne mulighed for at drøfte de rejste emner og problematikker. Til ”Gidslet” er det muligt at arrangere dialog om GIDSLETs tematikker med Integrationsministeriets rollemodeller efter forestillingen. Det er gratis og man skal blot kontakte Opgang 2. Turneteater. Integrationsministeriet har gode erfaringer med dette set up i forbindelse med en anden af Opgang 2. Turneteaters forestillinger ”Knus”.

Kontakt Opgang 2 Turneteater

Alle interesserede er velkommen til at kontakte kunde- og turnéansvarlig for Opgang 2. Turneteater Per Kjærgaard Paulsen på tlf. 2143 6020 eller på mail pkp@opgang2.dk, med henblik på at få en aftale i stand.