Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Digital Artikelservice er i luften
For biblioteker
Navigation
 

Digital Artikelservice er i luften

Udgivet 16. februar 2015

Af Flemming Munch, områdedirektør, Statsbiblioteket

Digital Artikelservice er i luften fra i dag, mandag den 16. februar 2015. Der har været en imponerende tilslutning til tjenesten, som kommer til at stå til rådighed for mere end 3,5 mio. danske borgere. Opbakningen har oversteget selv de mest optimistiske forventninger, og betyder at vi har et fantastisk brugergrundlag, og et bredt fundament for den videre udvikling af Digital Artikelservice.

Dit bibliotek kan nu via Digital Artikelservice levere digitaliserede artikler fra Statsbibliotekets fysiske tidsskriftssamlinger direkte til brugernes e-mail. bibliotek.dk udgør søge- og bestillingsplatformen i Digital Artikelservice. Det er således brugerens personlige profil på bibliotek.dk, der styrer leverancen, og samtidigt registreres dit bibliotek, som leverandør af de bestilte artikler.

Vi vil gerne hjælpe dit bibliotek med at synliggøre Digital Artikelservice for brugerne, og har derfor lavet en serie digitale bannere til brug på bl.a. website og skærme, samt en A5-flyer til print og uddeling. Pakken med bannere kan downloades på nedenstående link. Bannerne skal linke til bibliotek.dk

Fase 2 af Digital Artikelservice kommer i starten af april 2015 og tilføjer et formidlingssite, hvor brugere og biblioteksmedarbejdere kan lade sig inspirere af udvalgte temaer. Indholdet på formidlingssitet skal leveres af en redaktion med medarbejdere fra landets biblioteker; og det vil blive muligt at linke til dette indhold eller at kopiere indholdet ind på jeres eget CMS-system.

Hvis du vil vide mere om Digital Artikelservice, så klik her:

Har du spørgsmål eller kommentarer til Digital Artikelservice, så kontakt Statsbiblioteket på udlaan@statsbiblioteket.dk eller Servicetelefon: 8946 2123.

Har dit bibliotek endnu ikke tegnet abonnement på tjenesten, så er det fortsat muligt: