Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / "Fintmasket" markedsføring i Ikast-Brande
For biblioteker
Navigation
 

"Fintmasket" markedsføring i Ikast-Brande

Udgivet 27. februar 2014

Grethe Møller, medlem af strikke/sy-klubben der hver tirsdag mødes på Brande Bibliotek, har kreeret denne fine ugle.

Af Jens Hjørne, projektmedarbejder, Bibzoom

Bibzoom på forsiden
Som nytegnet abonnent på Bibzoom har Ikast-Brande Bibliotek lagt kræfter i at synliggøre Bibliotekernes Digitale Musiktjeneste for bibliotekets brugere. Det er blandt andet sket i form af forsideplacering på bibliotekets website, facebookeksponering, konkurrencer, bygning af radiokanal og meget meget mere. Selv tirsdags-syklubben har bidraget til det fintmaskede PR-net.

Udførlig, inspirerende og opdateret information
Ikast-Brande Bibliotek har ydet en storslået indsats for at tydeliggøre investeringen i Bibzoom, ikke blot ved synliggørelse, men også ved at fremhæve de mange forskellige muligheder i Bibzoom; Program, Radio, facebooksupport, hitlister og meget mere. Vigtigst er naturligvis synligheden, så derfor er der også kæmpebanner med opdateret logo på forsiden.

Bibliotekets egen station på Bibzoom-Radio
Ikast-Brande Bibliotek tilbyder en overskuelig, men samtidigt uddybende introduktion til Bibzoom-Radio, samtidigt med at biblioteket indbyder brugerne til at deltage i bygningen af Ikast-Brandes helt egen station på Bibzoom-Radio. En mulighed som en række biblioteker allerede har benyttet. Der er et par "hørebøffer" på højkant blandt bidragyderne til listen. Konkurrencen er udbudt på både website og bibliotekets facebook.

Forsiden af Ikast-Brande Biblioteks website - Bibzoom er til at få øje på...

Udførlig introduktionsside, med forklaring af de mange forskellige muligheder i Bibzoom; Program, website, radio, facebook etc.

Opdateret grafik og information
Bibzoom udvikler sig løbende med nye produkter og muligheder. Det kan derfor være nødvendigt, løbende at justere informationer og illustrationer på dit biblioteks website. Ikast-Brande Biblioteks website kan udemærket fungere som inspiration, som supplement til Bibzooms facebookside, hvor vi dagligt publicerer og Bibzoom supportwebsite, hvor du kan læse nyt og hente de seneste grafiske værktøjer.