Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Guide til Copenhagen Jazz Festival
For biblioteker
Navigation
 

Guide til Copenhagen Jazz Festival

Udgivet 26. juni 2014

Niels Mark, ansv. redaktør, Bibzoom Musikredaktion

Copenhagen Jazz Festival er mere end blot en musikfestival. I 10 dage skifter byen stemning, når musikken breder sig fra torve, spillesteder, caféer, fabrikshaller og alle andre tænkelige og utænkelige steder. Ligesom udvalget af spillesteder er mangfoldigt, finder man næppe en bredere genrebetegnelse end jazz, og af denne grund kan næsten alle være sikre på at finde noget i programmet, som vil falde i deres smag.

Med et spændende program af udenlandske sværvægtere kombineret med både etablerede og fremadstormende danske musikere udgør de et samlet program, der tegner et klart billede af en mangfoldig jazzscene, der lever i bedste velgående.

Bibzoom har kigget programmet igennem og udvalgt en række koncerter, som man bør opleve under dette års Copenhagen Jazz Festival.

Fysiske hæfter på vej
Bibzooms guide er på vej til landets Bibzoom-biblioteker som fysiske hæfter, som I meget gerne må udstille sammen med relevante cd'er.

Online version af guide til sociale medie og hjemmesider
Den digitale version af guiden kan præsenteres via de sociale medier og hjemmesider etc.Direkte link til guide:
http://issuu.com/bibzoom.dk/docs/copenhagen_jazz_festival_2014?e=0

Embedding på hjemmeside:
<div data-configid="3043653/8390418" style="width: 525px; height: 370px;" class="issuuembed"></div><script type="text/javascript" src="//e.issuu.com/embed.js" async="true"></script>