Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Guiden til helvede er eftertragtet
For biblioteker
Navigation
 

Guiden til helvede er eftertragtet

Udgivet 18. juni 2012

Af Niels Mark ansv. redaktør Bibzoom

Mere end 20.000 brugere har, i løbet af den sidste uge, slået vejen forbi Bibzooms officielle guide til livet bag helvedes portene.


Da COPENHELL i åbnede dørene op til Danmarks største metalfestival, var det  Bibzoom der forberedte de mange tusinde metalhungrende festivalgæster på hvad der ventede bag portene. I samarbejde med bibliotekerne har redaktionen bag Bibzoom skrevet og produceret det officielle festivalhæfte til Copenhells mange tusinde hungrende metalgæster. I den forløbne uge op til portåbningen på Refshaleøen, har Bibzoom og COPENHELL desuden distribueret en online-version af festivalguiden. Indtil videre har mere end 20.000 slået vejen forbi online-guiden.

Bibzoom har fokus på lytteguides
Festivaler er omdrejningspunktet for mange musikoplevelser. Det er på festivalerne at brugerne stifter bekendtskab med nye bands og tendenser inden for musikken. Omvendt kan det være en udfordring som bruger at gennemskue hvilke bands der skal opleves på festivalerne. Derfor har Bibzoom skarpt fokus på lytteguides som ledetråd for brugerne til de gode musikoplevelser. Udover til festivaler kan du også læse guides til bands og musikgenrer.

Del din viden i en lytteguide
Har du forslag til et tema for en lytteguide eller kunne du tænke dig at bidrage til en festivalguide vil vi meget gerne høre fra dig.

Seneste lytteguides fra Bibzoom