Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Hør Bibzoom med DSB
For biblioteker
Navigation
 

Hør Bibzoom med DSB

Udgivet 20. november 2013

Af Flemming Munch, områdedirektør Statsbiblioteket, Bibzoom Ledelse

Alle, der har kørt en tur med DSB, Arriva eller bare i bil, eller besøgt fantastiske strande og sommerhusområder, ved, at streaming primært er noget, man taler om og beskriver i flotte tvTV-reklamer og slidesæt.

Ude i den virkelige virkelighed virker det ikke, med mindre, man da tilfældigvis befinder sig et sted med massivt mobilt bredbånd. Illusionen om det allestedsnærværende brede mobile bredbånd, ved vi nok alle, er forkert.

Bibzoom har besluttet at forbedre musikaflytningens vilkår, og udviklingen i 2013 har bl.a. haft massiv fokus på at gøre det endnu lettere at anvende Bibzoom, også når netværksdækningen er ”tynd”. Det er lykkes godt. En lang række testture i tog på forskellige ruter og i bil giver samme resultat: Bibzoom App fungerer super under langt de fleste forhold, og du kan aflytte al den yndlingsmusik, du ønsker – oven i købet samtidigt med, at det, grundet download-konceptet, kun koster få ører for dit teleabonnement.

Som en sidegevinst kan Bibzoom også bruges udenfor Danmark, endog i selv de fjerneste verdenshjørner, når bare blot der er ”en lille smule netforbindelse”. Også i den sammenhæng er du beskyttet mod uønskede ekstraomkostninger, når du bruger Bibzoom downloadede numre

Har du i øvrigt downloadet den nye Bibzoom Radio App til iPhone og Android? Ellers gør det nu via App Store eller Google Play. Hvis du har lyst, kan du bagefter lave din helt egen radiokanal, som alle andre kan lytte til.