Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Kom til netmusik.dk "n-dag"
For biblioteker
Navigation
 

Kom til netmusik.dk "n-dag"

Udgivet 8. april 2010

Af Jens Hjørne

nyhedsillustration_ndag_reminder

Tirsdag 27. april kan du blive meget klogere på netmusik.dk's fremtid. De kommende måneder sker der mange og banebrydende ting. Der kommer et nyt website, streaming bliver en mulighed og gratis MP3'er er på vej. Du kan endnu nå at tilmelde dig. netmusik.dk's n-dag finder sted i Århus, og det er gratis!

Streaming på vej
Streaming er vejen frem. De mest populære musiksites; Last FM, Spotify, TDC-play har det allerede. Det er nemt og fleksiblet. Playlister er en mulighed, og så skelner streaming ikke mellem Apple og Microsoft. Streaming er for alle. netmusik.dk tilbyder snart en streaming-løsning. Hør mere på n-dag.

Helt nyt website
Til sommer åbner der sig et spritnyt website for netmusik.dk. Formidling skal styrke indholdet. Der bliver nyheder, podcasts, kommentarfunktioner og meget andet godt, og så skal det slet ikke hedde netmusik.dk mere. Hvad skal barnet så hedde? Bliv klogere på n-dag.

NB: endelig implementering af ovenstående, især streamingløsningen afventer endelig godkendelse af styregruppen.

Mediejukeboks og gratis MP3
Der er "slået hul på" MP3-problematikken. Projektet Mediejukeboks leverer fritkøbte MP3 filer med musik og lydbøger til brugerne på en række biblioteker. Du kan frit tanke op "mellem ørerne" med din Ipod eller USB. Se og prøv den på n-dag.

Gode råd til markedsføring og netværk
Lokal markedsføring og lokalt netværk nytter! netmusik.dk har inviteret nogle ildsjæle til at dele ud af tips og tricks til, hvordan du bedst synliggør dit biblioteks digitale tilbud, og hvordan du inddrager lokale kræfter i formidlingen af dit produkt. Lær hvordan på n-dag.

Et bud fra Johannes
netmusik.dk har inviteret lektor og politolog ved Aalborg Universitet, Johannes Andersen. Johannes er forfatter, flittig foredragsholder og altid en skarp iagttager og kommentator på tidens trends, og han vil holde oplæg omkring musik, biblioteker, formidling og forbrug.

Oven i hatten får du levende musik, spændende frokost, kaffe/kage og meget mere. Og så er det gratis.