Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Magiska Manteln – en vandreudstilling om islamisk kunst
For biblioteker
Navigation
 

Magiska Manteln – en vandreudstilling om islamisk kunst

17. september 2008

Af Vibeke Nielsen

BiblioteksCenter for Integration har tidligere undersøgt muligheden for at få udstillingen 'Magiska Manteln' til Danmark. Udstillingen udlånes nu til svenske folkebiblioteker gennem Riksutställingar og det vil tidligst blive i efteråret 2009, at danske folkebiblioteker vil få mulighed for at låne udstillingen.

I første omgang var det desværre prisen der satte en stopper for at få udstillingen til Danmark. Flere danske folkebiblioteker har dog vist interessere i udstillingen om islamisk kunst.

BiblioteksCenter for Integration har senest været inviteret til at indgå i et EU-projekt vedrørende udstillingen. Projektet skulle have omfattet landene Sverige, Danmark, England, Spanien, Frankrig og Holland. Desværre blev projektet ikke blevet til noget, da det ikke var muligt at finde en institution, der ville påtage sig hovedansvaret. Arbejdet med udstillingen overgik derefter til Riksutstälingar.

Der er ikke fra Riksutställingar sat nogen helt endelig pris på hvad udstillingen kommer til at koste udenfor Sverige, så det skal afklares inden udstillingen kan tilbydes danske folkebiblioteker.

Interesserede i udstillingen kan se mere på Riksutställingars hjemmeside .

BiblioteksCenter står gerne til rådighed vedrørende spørgsmål til udstillingen.

Kontakt

Vibeke Nielsen, vin@statsbiblioteket.dk, telefon 44734632.