Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Ny "redaktør for sociale medier" i Bibzoom redaktionen
For biblioteker
Navigation
 

Ny "redaktør for sociale medier" i Bibzoom redaktionen

Udgivet 22. januar 2013

Af Niels Mark, ansv. redaktør Bibzoom

Fra det nye år er Allan Malver fra Randers Bibliotek trådt ind i redaktionen for Bibzoom. Her bliver han "Redaktør for sociale medieplatforme", og hans primære opgave bliver at varetage styringen af Bibzooms sociale medieaktiviteter - først og fremmest på Facebook.

Allan Malver er til daglig formidlingskoordinator på Randers Bibliotek, hvor han arbejder med bibliotekets øgede fokus på indholdsformidling, bl.a. på nye og sociale medier. Han har mange års erfaringer med kommunikation og medier med baggrund i den journalistiske verden, hvor han bl.a. har arbejdet som musik- og programchef i radiobranchen. Allan Malver er kandidat i medievidenskab og har arbejdet professionelt med forbruger- og medieadfærd, bl.a. med fokus på sociale medier.

”Vi er heldige at arbejde med noget af det, som mennesker er allermest passioneret omkring, nemlig musik”, fortæller Allan Malver. ”Indholdsformidling er et vigtigt område, fordi når vi arbejder med indhold, så fortæller vi ikke bare, at vi er relevante – vi viser at vi er det! Her er sociale medier en utrolig vigtig kanal, der kan skabe tætte relationer mellem Bibzooms kerneydelser og biblioteksbrugerne”, forklarer den nye redaktør.

Bibliotekschef for Randers Bibliotek, Inger Skamris, var ikke i tvivl, da hun skulle vurdere, om biblioteket skulle bidrage til Bibzooms formidlingsindsats. ”På Randers Bibliotek øger vi i øjeblikket fokus på indholdsformidling, og derfor har det været helt naturligt at se Bibzoom som en vigtig samarbejdspartner på området for musikformidling. Vi bidrager gerne med vores kompetencer og erfaringer indenfor formidling for på den måde at øge Bibzooms succes på vores eget og andres biblioteker.”

Facebook har fra start været et væsentligt markedsføringsværktøj for Bibzoom redaktionen, men med Allan Malvers ansættelse i redaktionen, intensiveres indsatsområdet.

Vi er meget glade for Randers Biblioteks engagement og ønsker Allan Malver hjerteligt velkommen til redaktionen!