Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Palles Gavebod og Bibzoom udlodder billetter til MGP 2013 - generalprøve
For biblioteker
Navigation
 

Palles Gavebod og Bibzoom udlodder billetter til MGP 2013 - generalprøve

Udgivet 23. januar 2013

Af Niels Mark, ansv. redaktør Bibzoom

Første samarbejdsprojekt mellem Palles Gavebod og Bibzoom er nu en kendsgerning. I samarbejde med DR Ramasjang udlodder de to bibliotekstjenester 6 stk billetter til generalprøven på årets udgave Dansk Melodi grand Prix for børn, MGP 2013, som løber af stabelen i Jyske Bank BOXEN i Herning den 1. februar.

Konkurrencer er blot det første af mange samarbejdstiltag mellem Bibzoom og Palles Gavebod. Ikke mindst på formidlingsområdet vil samarbejdet skinne igennem. Musikredaktørerne fra Palles Gavebod vil i samarbejde med musikredaktørerne for Bibzoom inden for kort tid sikre leverancer af artikler og anmeldelser fra Bibzoom til Palles Gavebod, ligesom relevante musikartikler fra Palles Gavebod vil udgives på Bibzoom.

Lone Knakkergaard, Bibliotekschef for Vejle Bibliotekerne og leder af konsortiet: Palles Gavebod, glæder sig over det nye samarbejde mellem Bibzoom og Palles Gavebod. "Jeg anser samarbejdet mellem de to bibliotekstjenester fordelagtigt for brugerne, og konkurrencen om billetter til MGP er jo blot et første eksempel på gode fælles tiltag til gavn for alle musikelskere - børn såvel som voksne"

Link til konkurrencerne:

På Facebook >>

Bibzoom.dk >> (link udløbet)

Palles Gavebod - forsiden
>>