Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vind en BibZoom-venlig afspiller
For biblioteker
Navigation
 

Vind en BibZoom-venlig afspiller

Udgivet 8. februar 2011

hedsillustration_facebook_afspiller

af Jens Hjørne

BibZoom.dk udlover tre eksemplarer af en Philips GoGear Spark Mp3-afspiller blandt vore fans på facebook. Den er nemlig testet "BibZoom.dk-venlig".

Alle kan deltage - også dig!
Konkurrencen er åben for alle, og også biblioteksmedarbejdere er meget velkomne. Det eneste der kræves er, at du er fan af vor facebook-side. Du behøver ikke engang at være på facebook selv. Siden er nemlig en professionel virksomhedsside og kan tilgås af alle.

Hop ind på BibZoom.dk's facebok-side og klik "synes godt om", så er du med i lodtrækningen om en gartis Philips GoGear Spark (4GB). Vi udtrækker de tre heldige vindere mandag d. 28. februar.

nyhedsillustration_facebook_synes godt om

(skynd dig ind og klik "synes godt om")

Liste over BibZoom.dk-venlige afspillere
Vi har påbegyndt genopbygningen af en liste over devices, som kan medtage musikken fra BibZoom.dk. En tidligere liste blev nedlagt sammen med netmusik.dk's blog og har være meget savnet. Især af biblioteksmedarbejdere, som ønsker støtte til vejledning af brugerne. Vi håber, at brugere og biblioteker i fællesskab vil byde ind med navne på brugbare devices (se den forløbige liste her).

Ægte web 2.0
Især opgaven med at kortlægge de BibZoom.dk-venlige devices er meget kompleks og uoverstigelig. Vi satser på, at brugere og biblioteksmedarbejdere i fællesskab kan udveksle spørgsmål og erfaringer. Hermed kan brugernes samlede mængde af erfaring bringe os nærmer et overblik. Grundtanken med facebook-siden er naturligvis, at BibZoom.dk som digital biblioteksservice bør være til stede og synlig dér, hvor brugerne er.

Vær med til at udbrede BibZoom.dk på facebook
For at opnå et stort og bredt publikum er det afgørende, at så mange som muligt bliver fan af siden. Vi vil derfor opfordre dig til at videregive opfordringen til at blive facebook-fan af BibZoom.dk

nyhedsillustration_facebook_anbefal