Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vind en koncert til dit bibliotek
For biblioteker
Navigation
 

Vind en koncert til dit bibliotek

Udgivet 27. februar 2012

Af Heidi Reidel Sørensen

ARTIKEL ÆNDRET DEN 22. MARTS!

Som følge af den mindre forsinkelse i udgivelsen af BibZoom-applikationen ændres ugen for afholdelsen af koncerterne og fristen for indlevering af pr-planer. Se ændringer her og hent venligst pdf'en med beskrivelser igen.

Den 1. juni lanceres BibZooms pc/Mac-applikation for den brede offentlighed. Det fejrer vi blandt andet med fire koncerter med kendte og mindre kendte kunstnere, som jeres bibliotek kan blive vært for. Skriv og fortæl, hvordan I vil sikre publikum og interesse for BibZoom, og vind et komplet arrangement med akustisk koncert og artist talks.

Fra vækstlag til professionel
Under overskriften ”Fra vækstlag til professionel” sætter BibZoom i juni måned fokus på dansk musik og de unikke muligheder for promovering af nye kunstnere, vi tilbyder gennem Local Heroes, hvor talentspirer har muligheden for at promovere deres musik gratis for BibZoom-brugere. Med fire koncertarrangementer på lokale biblioteker understreger vi bibliotekernes rolle som seriøs formidler af dansk musik og mulig samarbejdspartner for unge talenter.

Vind en koncert og artist talk
I forbindelse med lanceringen af pc/Mac-applikationen giver vi nu BibZoom-biblioteker muligheden for at vinde et komplet musikarrangement. Vi kommer med kunstner, debat, flyers, en konkurrence til promovering og lidt midler til forplejning. I lægger hus til og finder publikum. Læg hovederne i blød, find ud af hvordan I vil tiltrække flest mulige publikummer til arrangementerne, og send jeres plan til BibZoom senest den 30. marts. De bedste planer vinder et arrangement.

Det med småt
Vi udlodder 2 koncerter med kendte kunstnere og 2 koncerter med fokus på Local Heroes. Det endelige antal koncerter vil afhænge af behovet for lydudstyr på vinderbiblioteker. Alle koncerter ligger i uge 25. Arrangementerne består af en halv times akustisk koncert og en halv times snak med kunstnerne eller repræsentanter fra musikmiljøet om branchen og vejen til toppen. Navne på de optrædende og de præcise datoer for koncerterne frigives snarest muligt. Hent dokumentet nedenfor for detaljer om arrangementerne og krav til PR-planer.

Hop med på vognen
Arrangementerne er en del af en større markedsføringsplan og vil blive centrale i kommunikationen med pressen i perioden. Af ressourcemæssige årsager kan BibZoom ikke levere flere end disse fire arrangementer. Vi vil dog gerne stærkt opfordre alle biblioteker til selv at overveje at skabe et arrangement, som passer til temaet. Alle arrangementer vil indgå i den fælles promovering af BibZoom og få del i den fælles omtale.

Vi glæder os til at modtage en masse spændende ideer!

Hent pdf med detaljer og krav til PR-planer HER.