Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Lektier-Online
Lektier-Online

Gratis lektiehjælp på nettet

8. september 2015

KONFERENCE - LÆRING OG LEKTIER

Kom til en spændende temadag torsdag d. 5 nov. i Aarhus, hvor Lektier Online sætter fokus på online læring og lektiehjælp. Mød bl.a. tre forskere fra Syddansk Universitet og hør dem præsentere deres forskning i, hvordan elever og lektiehjælpere arbejder sammen i Lektier Onlines digitale lektierum.
Læs mere og tilmeld dig >>

20. maj 2015

En helt ny blog om online didaktik er født: iDidaktik.dk!

Lektier Online har lanceret en blog hvor du kan blive klogere på online læring og bidrage med din egen viden om emnet. Vi kan sammen udveksle og diskutere forsknings- eller erfaringsbaseret på et dokumenteret grundlag.
Læs mere >>

25. marts 2015

Pressemeddelelse:

Verdens bedste lektiehjælp bliver rigtig digital

Statsbiblioteket har indgået aftale med Tutee og Designit om videreudvikling af det succesfulde Lektier Online. Til glæde for elever og frivillige etableres en helt ny ”state of the art IT platform”, og parterne har store forventninger til samarbejdet. Lektier Online, der er ledet af Statsbiblioteket, har haft stor succes siden starten i 2010, og netop nu ekspanderer projektet kraftigt både i forhold til nye målgrupper og samarbejdspartnere. Som et led i strategien om at sikre innovation og udvikling, har den anvendte IT løsning netop været i et udbud, der nu er afsluttet med indgåelse af en kontrakt med et konsortium bestående af Tutee og Designit
Læs hele pressemeddelelsen >>