Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Lektier-Online
Lektier-Online

Vi giver lektiehjælp på nettet

20. maj 2015

En helt ny blog om online didaktik er født: iDidaktik.dk!

Lektier Online har lanceret en blog hvor du kan blive klogere på online læring og bidrage med din egen viden om emnet. Vi kan sammen udveksle og diskutere forsknings- eller erfaringsbaseret på et dokumenteret grundlag.
Læs mere >>

25. marts 2015

Pressemeddelelse:

Verdens bedste lektiehjælp bliver rigtig digital

Statsbiblioteket har indgået aftale med Tutee og Designit om videreudvikling af det succesfulde Lektier Online. Til glæde for elever og frivillige etableres en helt ny ”state of the art IT platform”, og parterne har store forventninger til samarbejdet. Lektier Online, der er ledet af Statsbiblioteket, har haft stor succes siden starten i 2010, og netop nu ekspanderer projektet kraftigt både i forhold til nye målgrupper og samarbejdspartnere. Som et led i strategien om at sikre innovation og udvikling, har den anvendte IT løsning netop været i et udbud, der nu er afsluttet med indgåelse af en kontrakt med et konsortium bestående af Tutee og Designit
Læs hele pressemeddelelsen >>

20. marts 2015

Lektier Online hitter stadig hos eleverne

Lektiehjælp er fortsat et hit blandt folkeskolens 6.-10.klasses elever. Det fremgår af en brugerundersøgelse, hvor vi har spurgt eleverne selv. Over 75 % oplever, at de får brugbar hjælp via Lektier-online.dk.
Læs mere >>

16. januar 2014

Lektier Online inviteret med uddannelses- og forskningsministeren til seoul

For at styrke og udbygge de dansk-koreanske relationer inden for innovation, forskning og videregående uddannelse besøger ministeren Sydkorea fra 19. -  21. januar 2015. Lektier Online er inviteret med og skal holde et indlæg om vores tilgang og erfaringer indenfor E-learning. Læs mere her.