Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Lektier-Online / Nyheder / Elever fra Vollsmose anbefaler Lektier Online!
Lektier-Online
Navigation
 

Elever fra Vollsmose anbefaler Lektier Online!

Udgivet 12. oktober 2010

af Eva Mikkelsen

”Selvfølgelig kunne jeg finde på at bruge det...” lyder det selvbevidst fra Firat, da journalisten Martin Ramsgaard fra Vollsmose NetTv spørger, om han kunne finde på at bruge lektier-online.dk. Firat går i 7. klasse på H. C. Andersen Skolen i Vollsmose og har netop hørt teamet bag Lektier Online fortælle om lektiehjælpstilbuddet på nettet.

Firat har ikke tidligere hørt om lektier-online.dk, men han fremhæver, at når han i fremtiden får problemer med sine lektier, så vil han da lige gå ind og se, om lektiehjælperne kan hjælpe ham. ”Hvis de kunne vise mig, hvordan man regner en opgave ud - altså metoden på den - så kunne jeg godt bruge det.”

Elev

Lektiehjælperne er rigtig rigtig flinke
Tamara fra 8. klasse har allerede prøvet lektier-online.dk. ”Det synes jeg er rigtig godt, og de er rigtig rigtig flinke.” Hun fortæller bl.a. om, hvordan hun har fået hjælp til noget problemregning, som hun ikke forstod. Lektiehjælperen havde bedt Tamara skrive opgaven op på den digitale tavle og herefter arbejdede de sig sammen gennem opgaven. Oplevelsen har heldigvis ikke afskrækket Tamara, som smilende afslutter med at sige: ”Jeg vil gerne gøre det igen. Hvis jeg får lektier for.”

Du kan se indslaget fra Vollsmose NetTv her