Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Kulturarv / Nyheder / Konference om historiske lydoptagelsers fremtid
Kulturarv

Konference om historiske lydoptagelsers fremtid

Den 2. oktober 2015 afholder Europeana Sounds en conference med titlen ” Europeana Sounds 2015: The Future of Historic Sounds.“ Konferencen, som holdes på det franske Nationalbibliotek i Paris, sætter fokus på en ofte overset del af vores kulturarv: musik og lyd. Blandt oplægholderne og paneldeltagere er musikforskeren Steen Kaargaard Nielsen fra Aarhus Universitet. Han deltager med sin ekspertviden i Statsbibliotekets lyddigitaliseringsprojekter, heriblandt Rubenvalserne, som er en del af Statsbibliotekets bidrag til Europeana Sounds.
Tilmeld dig til konferencen her, du kan nå det endnu og det er gratis at deltage. Læs mere om konferencen og programmet.

Europeana Sounds er et projekt, der har til formal at formidle Europæisk musik og lyd online. Europæiske nationalbiblioteker, musikinstitutioner og radiostationer er partnere i projektet. Statsbiblioteket er en af partnerne. Partnerne har forpligtet sig til at bidrage med et bestemt antal digitaliserede musik- og lydoptagelser til en fælles portal.
Læs mere på projektets hjemmeside.