Antropologi

Anthropology Plus indekserer antropologiske tidsskrifter fra hele verden og er den mest omfattende bibliografiske base inden for antropologien (dækker i øvrigt også arkæologi). Samtlige kernetidsskrifter er med, sammen med en lang række mindre kendte publikationer. Basen dækker tidsskrifter, der er udkommet fra slutningen af 1800-tallet og frem til i dag.

AnthroSource er en antropologisk tidsskriftsbase med samtlige The American Anthropological Association’s tidsskrifter, med andre ord de amerikanske kernetidsskrifter. Selv om basen ikke er voldsom i størrelse, er den det i kvalitet, og som regel er søgeresultaterne behageligt overskuelige. Man kan bladre alle tidsskrifterne igennem, fra første til sidste nummer, og søge på tværs af dem alle. Alt i fuld tekst.

JSTOR er en stor tidsskriftsbase med akademiske tidsskrifter, der dækker alle fag. Den er populær overalt, også blandt antropologer, og med god grund. Også her finder man de tidsskrifter, der er vigtige for faget, og tidsskrifterne i JSTOR går tilbage i tiden, ofte til det første nummer, er der rig lejlighed til at følge fagets historie i form af vekslende temaer, diskurser og debatter. Dog er der ikke adgang til de allernyeste årgange. De skal findes i andre tidsskriftsbaser. Alt i fuld tekst.

Sage Journals Online er en tidsskriftsbase med en række tidsskrifter af høj kvalitet, der dækker sociologi, antropologi, filosofi og metode. Her er masser at stof at hente for en antropolog. Alt i fuld tekst.

Scopus er en stor tidsskrifts- og citationsbase med bl.a. sundhedsvidenskabelige tidsskrifter, inklusive den store medicinske PubMed. Den er uundværlig for alle, der arbejder med medicinsk antropologi. Næste alt er i fuld tekst.

Tidligere udgaver / Abonnement

NYHEDSBREV TIL ARTS