Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Om Statsbiblioteket / Partnerskabet Aarhus University Library / AU Library
Navigation
 

Partnerskabet Aarhus University Library / AU Library

AU Library er titlen på biblioteks-partnerskabet mellem Aarhus Universitet og Statsbiblioteket. Det er samtidig titlen på den fælles biblioteksservice, som primært retter sig mod Aarhus Universitetets studerende og forskere. Der er ca. 120 medarbejdere i den fælles biblioteksorganisation.

Aarhus University Library ledelse består af Per Lindblad, bibliotekschef v. Aarhus Universitet og Ellen Vibeke Knudsen, som er områdedirektør på Statsbiblioteket.

Samarbejdet er organiseret i seks faglige bånd

Proces & Archiving’ varetager drift og udvikling af det fælles bibliotekssystem, søgeteknologi og grænseflader, Det Digitale Bibliotek samt indkøb og håndtering af materialer. Dette bånd ledes af Erik Hofmeister, sektionsleder v. Statsbiblioteket.

E-Learning Support' er ansvarlig for udvikling af undervisningsforløb, opgaveskrivning /informationshåndtering og support. Båndet ledes af Hanne Munch, sektionsleder v. Statsbiblioteket.

Scholarly Publications’ beskæftiger sig med publicering, forskningsregistrering (PURE), bibliometri og ledelsesinformation. Båndet ledes af Susanne Dalsgaard Krag, biblioteksleder v. Aarhus Universitet.

Learning Commons’ er optaget af AU Librarys fysiske rum, brugertilfredsheds-undersøgelser og servicedesign. Arbejdsoverskriften er det ’mødet med brugeren’. Båndet ledes af Maia Lunn Vonsbæk, biblioteksleder ved Aarhus Universitet.

Research Support’ koordinerer udvikling af tilbud om individuel service til og undervisning af forskerne. Endvidere er båndet ansvarlig for faglig vurdering af materialer Båndet ledes af Gitte Gjøde, biblioteksleder v. Aarhus Universitet.

Information Literacy’ varetager undervisningsudvikling, udarbejder politikker for informationskompetence og udvikler services knyttet til informationskompetence. Båndet ledes af Ditte Jessing, biblioteksleder v. Aarhus Universitet.

Mere om partnerskabet

Spørgsmål vedr. partnerskabet kan stilles til Ellen Vibeke Knudsen