Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Om biblioteket / Nyheder / Læsesalen er genåbnet med adgang til 100 pladser
Navigation
 

Læsesalen er genåbnet med adgang til 100 pladser

Udgivet 7. september 2016

100 pladser er nu klar til dig og resten af publikum i Statsbibliotekets store læsesal. 22 af pladserne er indrettet med hæve/sænkebord.

At kunne tilbyde fleksible læsepladser, hvor du selv kan tilpasse bordet til egne behov, har længe stået på husets ønskeliste og er også blevet nævnt af brugerne i flere undersøgelser.

Hæve/sænkebordene er placeret i læsesalens vinduesnicher og målet er, at pladserne både kan tilfredsstille ønsket om en fleksibel læseplads samt betyde endnu mere følelse af arbejdsro for den enkelte bruger. Bordpladernes højde kan reguleres individuelt med et støjsvagt modul. På reolvæggen er der monteret akustikdæmpende stof, og du finder eludtag under bordpladen, så du kan oplade pc med videre.

Statsbiblioteket har netop genåbnet læsesalen efter et større renoveringsprojekt, og den samlede kapacitet er øget med 20 pladser.

Håndværkere arbejder fortsat på de sidste detaljer i læsealen, men vi har valgt at åbne den, selv om du i perioder ikke kan arbejde i helt stille omgivelser. Vi håber på din forståelse for dette.