Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Om biblioteket / Nyheder / Statsbiblioteket forbedrer studiemiljøet yderligere
Navigation
 

Statsbiblioteket forbedrer studiemiljøet yderligere

Servicecenter

November 2011

Statsbiblioteket er i gang med at forbedre studiemiljøet og publikumsarealerne yderligere på Victor Albecks Vej. Første fase blev gennemført i september 2010, hvor vi kunne åbne et nyt og moderne servicecenter. Nu er indretningen nået til fase 2. Den byder på flere nye studiepladser, samtidigt med at også helt nye "rum" etableres.

Fra trafikknudepukt til Lounge

Området på 2. sal omdannes fra trafikknudepunkt til en ny type studiemiljø - nemlig en LoungeZone. Vi får dermed mulighed for at imødekomme mange af de ønsker, vores kunder har fremsat i de brugerundersøgelser, der er gennemført de seneste år. Zonen får sofaer, borde, loungestole og flytbare rumdelere, der alle lægger op til gruppearbejde. I midten af lokalet placeres desuden et større arbejdsbord til otte personer.

RelaxZone

I forbindelse med LoungeZonen introduceres også en RelaxZone, hvor man har mulighed få 15 minutters gratis massage i massagestol eller en aktiv dyst med studiekammeraterne i spillehjørnet, der er indrettet med PlayStation og sækkestole.
I Servicecenteret på 1. sal fuldendes MedieZonen med to multiediestole med indbyggede skærme og hovedtelefoner.

I stueetagen gennemføres en fornyelsesproces med fokus på belysning, skiltning, dekoration og ny garderobestruktur. Der opsættes desuden tv-skærme, så man kan følge med i nyhedsudsendelser og en række andre kanaler i de åbne arealer i stueetagen.

Åbningsreception i december

Vi ser frem til at byde vores kunder velkommen i de nyindrettede lokaler ved en åbningsreception i december. Nærmere detaljer følger snart.