Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Om biblioteket / Statsbiblioteket præsenterer indretning a la 2016
Navigation
 

Statsbiblioteket præsenterer indretning a la 2016

Udgivet 21. januar 2016

Bøger i rigtige læderbind og bogreoler af træ. Lyder det støvet og gammeldags, så vent til du ser Statsbibliotekets nye indretning. Efter et årti med sort-hvid minimalisme og lige linjer, har et blødere look og en lidt mere farvestrålende palet gjort sit indtog i forhallen, hvor bl.a. ny café og studienicher byder publikum velkommen.

Caféen er det nye navn på den tidligere avislounge. I rummet finder du stadig aviser og tidsskrifter men også en kaffebar med selvbetjening. Samtale og lyd fra brygning af kaffe, vil derfor være en naturlig del af rummets fremover fremover.

I forhallen finder du nu også studienicher, som stiller større skærme til rådighed for dine præsentationer, hvis du vil diskutere et oplæg eller en opgave.

VARM DIN MAD ELLER TAG ET BRUSEBAD ...

Mandag 25. januar 2016 kl. 10 åbner vi for adgang til helt nye faciliteter og tilbyder brugerkøkken, baderum, nye toiletetter og spisepladser samt adgang til nye opbevaringsskabe.

Vi indbyder til fejring af de nye faciliteter i september. Men det vender vi tilbage til. Uanset så arbejder vi videre på at tilbyde dig et bedre bibliotek