Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Om biblioteket / Udbud / Leverance af radio/tvkanaler
Navigation
 

Udbud: Leverance af radio/tvkanaler

Udbud radio_tvkanaler

Aflysning af udbud

Statsbiblioteket aflyser d.d. udbudet vedr. leverance af radio/tvkanaler på grund af manglende egnede tilbud.

/Opdateret 16. november 2011.

-

Leverancebeskrivelse

Siden 2004 har Statsbiblioteket indsamlet Radio/TV via antenne-, parabol- og kabelbaseret udstyr, og i begrænset omfang via internet. Parallelt hermed indsamles relevante metadata som muliggør katalogisering og efterfølgende søgning. De mange timers optagelser lagres for eftertiden i Statsbibliotekets digitale samlinger.
Med en samlet digital leverance ønsker Statsbiblioteket at optimere indsamlingen af Radio/TV og evt. tilhørende metadata, på en måde som tilgodeser forsyningssikkerhed, kvalitet, økonomi og udviklingsmuligheder (fx fleksibilitet over for ændringer i kanalsammensætningen og andre fremtidige udvidelser af leverancen) bedst muligt.

Omfang

I forbindelse med indsamling, bevaring og tilgængeliggørelse af dansk kulturarv, ønskes tilbud på digital leverance af danske TV/Radio kanaler. Indsamlingen omfatter fulde sendeflader i alle døgnets timer, på alle årets dage. Den indeholder landsdækkende radio/tv kanaler med en væsentlig egenproduktion, samt i øjeblikket visse regionale kanaler for såvel radio som TV. Statsbiblioteket er dog interesseret i alle regionale varianter af både DR-P4, TV2-regionerne samt om muligt lokal-tv. Fra visse øvrige kanaler indsamles der i udvalgte tidsrum.
Statsbibliotekets digitale samling af Radio/TV fylder pt. ca. 1PB, og den har i øjeblikket en årlig tilvækst på ca. 220TB.

Om udbuddet

Udbuddet gennemføres i henhold til LBK nr. 1410 af 07/12/2007 (tilbuds-loven) som et offentligt udbud. 

Statsbiblioteket afholder informations- og spørgedag torsdag den 6. oktober 2011 kl. 11.00 på adressen: Statsbiblioteket, Victor Albecks Vej 1, 8000 Århus. Tilmelding til mødet skal ske senest 5. oktober til Lars Mydtskov på mail: lfm@statsbiblioteket.dk eller telefon: 89 46 20 22.

Kontrakten forventes indgået med ikrafttrædelse 1. januar 2012 med en løbetid på 3 år og med mulighed for forlængelse med 2 x 1 år. Leveringsstart forventes senest 1. marts 2012.

Frist

Frist for aflevering af tilbud er onsdag 2. november 2011 kl. 12.00 på adressen: Statsbiblioteket, Victor Albecks Vej 1, 8000 Århus C.

Tilbuddet afleveres i 3 eksemplarer og mærkes ”Udbud af leverance af Radio/TV kanaler”.

Tildelingskriterium: Det økonomisk mest fordelagtige tilbud med underkriterier, som fremgår af udbudsmaterialet, der kan hentes på www.statsbiblioteket.dk

Udbudsmateriale (pdf-format)