Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / BiblioteksCenter for Integration / Lån / Lyn-depoter
Bibliotekscenter for Integration

Lyndepoter


Depoterne består af de allernyeste materialer indkøbt det seneste år. Vi bestræber os på at indkøbe så bredt som muligt inden for bøger til både børn og voksne på de sprog, som er mest efterspurgte.

I 2016 kan der bestilles lyndepoter på sprogene arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk, russisk og tyrkisk.

Deadline for bestilling

Vi køber ind én gang om året på hvert sprog. Fristen for at bestille nye abonnementer på lyndepoter sat til december hvert år.

Vores indkøb af materialer til lyndepoterne tilpasses efterspørgslen. Derfor skal bestillingen af lyndepoter ske inden planlægningen af det nye indkøb. Deadline for bestilling annonceres i vores nyhedsbrev For Biblioteker og fremgår af den oversigt over leveringsdatoer, som hvert år sendes ud til bibliotekerne.

Depotabonnement - hvad er det?

Depoterne er gratis og leveres efter bestilling automatisk til dit bibliotek hvert halve år. Hvert depot med ca. 50 materialer kan beholdes i 5 1/2 måned, hvorefter det sendes retur og byttes ud med et nyt. Et abonnement består således af to depoter pr. år og sikrer en dynamisk samling. Det er muligt at bestille flere lyndepoter eller kombinere med f.eks. et mixdepot.
Efter bestilling fortsætter ordningen. Du behøver kun gøre noget, hvis du vil ændre i leverancerne. I slutningen af hvert år udsendes en oversigt over leveringsdatoer, så du kan nå at foretage eventuelle ændringer, inden vi planlægger næste års indkøb.

 

Praktisk

Forsendelse

Depoterne udsendes via bibliotekernes kørselsordning. Skolebiblioteker skal derfor træffe aftale med et folkebibliotek om forsendelsen.

Erstatningspligt

Bibliotekerne/institutionerne skal erstatte beskadiget eller bortkommet materiale. BiblioteksCenter for Integration har egne satser for erstatninger af beskadiget eller bortkommet materiale, der har været lånt ud i lyn-, mix- og specialdepoter.

Depotfil og pakkeliste

Når et depot udnoteres hos os, sendes automatisk en e-mail til det låntagende bibliotek. E-mailen indeholder tre filer: en vejledning.pdf, en depot.iso2709 og en depotpakkeliste.txt. Desuden følger en udskrevet pakkeliste med depotet.

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142