Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / BiblioteksCenter for Integration / Lån / Mix-depoter
Bibliotekscenter for Integration

Mixdepoter


Depoterne består af materialer indkøbt over de seneste fem år. De fleste mixdepoter indeholder bøger til både børn og voksne. Det giver mulighed for at have en varieret samling stående.

Efterspørgslen er størst på materialer på arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk, russisk og tyrkisk - også kaldet niveau 1 sprog. Samlingen tilpasses efter efterspørgslen, hvilket betyder, at der findes flest eksemplarer på niveau 1 sprog. Mixdepoter på niveau 1 sprog indeholder op til 100 eksemplarer, og mix-depoter på de øvrige niveau 2 og 3 sprog ca. 50 eksemplarer. Læs om valg af sprogfordelingen på niveau 1, 2 og 3.

Ingen bestillingsfrist

Det er muligt at bestille mixdepoter løbende hele året. Hvis efterspørgslen viser sig at være større på nogle sprog, end vi kan imødekomme, tager vi højde for det i planlægningen af næste års indkøb, så samlingen så vidt muligt lever op til efterspørgslen.

Depotabonnement - hvad er det?

Depotet er gratis og leveres automatisk til dit bibliotek hvert halve år. Hvert depot kan beholdes i 5 1/2 måned, hvorefter det skal afleveres tilbage til os og byttes ud med et nyt. Et abonnement består således af to depoter pr. år og sikrer en dynamisk samling.

Efter bestilling fortsætter ordningen. Du behøver kun at gøre noget, hvis du vil ændre i leverancerne. I slutningen af hvert år udsender vi en oversigt over leveringsdatoer, så du kan nå at foretage eventuelle ændringer, inden vi planlægger næste års indkøb.

Praktisk

Forsendelse

Depoterne udsendes via bibliotekernes kørselsordning. Skolebiblioteker skal derfor træffe aftale med et folkebibliotek om forsendelsen.

Erstatningspligt

Bibliotekerne/institutionerne skal erstatte beskadiget eller bortkommet materiale. BiblioteksCenter for Integration har egne satser for erstatninger af beskadiget eller bortkommet materiale, der har været lånt ud i lyn-, mix- og specialdepoter.

Depotfil og pakkeliste

Når et depot udnoteres hos os, sendes automatisk en e-mail til det låntagende bibliotek. Mailen indeholder tre filer: en vejledning.pdf, en depot.iso2709 og en depotpakkeliste.txt. Desuden følger en udskrevet pakkeliste med depotet.

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142