Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / BiblioteksCenter for Integration / Verdensbiblioteket
Bibliotekscenter for Integration

Om Verdensbiblioteket

Verdensbiblioteket er verdens første digitale verdensbibliotek
Med Verdensbiblioteket.dk kan dit bibliotek tilbyde gratis streaming af film og musik på mere end ti forskellige indvandrersprog. Desuden indeholder websitet omtale og anbefaling af en stor samling bøger, som dit bibliotek kan tilbyde i samarbejde med Bibliotekscenter for Integration. Indholdet på Verdensbiblioteket er kultur fra Østeuropa, mellemøsten, Indien - og mange andre steder.

Fri og ubegrænset adgang
Der er fri og gratis streaming af alt på Verdensbiblioteket.dk - der er ingen begrænsninger for, hvor meget brugerne må afspille på sitet. Alle, som bor i Danmark, har fri og åben adgang og desuden er Verdensbiblioteket 100% reklamefrit.

Adgang?
Alle danske borgere kan logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Klik her for yderligere information om login på Verdensbiblioteket.

Hvem driver Verdensbiblioteket?
Verdensbiblioteket drives af Statsbibliotekets Bibliotekscenter for Integration. Formålet med Statsbibliotekets Center for Integration er at støtte bibliotekernes betjening af sproglige minoriteter.

Websitets formål er at stille kultur målrettet sproglige minoriteter til rådighed. Med Verdensbiblioteket får man adgang til gratis streaming af kultur på mange forskellige sprog.

Verdensbibliotekets artikler skrives af en redaktionsgruppe på Bibliotekscenter for Integration samt en gruppe af frivillige anmeldere. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores website, kan du kontakte os på redaktionen@verdensbiblioteket.dk

Bliv frivillig hos Verdensbiblioteket
Verdensbiblioteket søger frivillige, som har lyst til at se film, høre musik eller læse bøger. Hvis du ønsker erfaring inden for kommunikation, formidling eller kultur for sproglige minoriteter, kan du få det her.

Du kan for eksempel skrive om folkemusik, Mellemøstens bøger, sjove komedier eller alvorlige dramaer. Du får sproglige kompetencer og bliver bidragsyder på kulturområdet i Danmark - og så er det sjovt at skrive om kultur!

Kontakt redaktionen@verdensbiblioteket.dk for at høre nærmere.

Spørgsmål og kommentarer
Har du spørgsmål eller kommentarer til Verdensbiblioteket, kan du kontakte os på redaktionen@verdensbiblioteket.dk - så svarer vi så hurtigt vi kan.

Besøg også Statsbibliotekets Bibliotekscenter for Integrations hjemmeside for mere information om organisationen bag Verdensbiblioteket. Her kan du også få information om vores øvrige services, bl.a. depotudlån til biblioteker.

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om Bibliotekcenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Overgaden oven Vandet 58A, 3. sal
1415 København K
Tlf. 4473 4604, Fax 4473 4602
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: sbci@statsbiblioteket.dk

CVR 10100682
EAN 57980007910