Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Bibliotekscenter for Integration

Fælles elevdag i Ishøj

130 elever fra Gribskov, Ishøj og Horsens havde den 7. marts på Strandgårdskolen i Ishøj fokus på at kunne begå sig socialt og etisk på de sociale medier, hvis udbredelse har gjort grænsen mellem det private og det offentlige mere flydende.

Dagen havde fokus på dialog, kildekritik, mobning, demokrati og etik på sociale medier. Sammen skulle elever på tværs af kommunegrænser løse opgaver om Lars Løkke Rasmussens alternative version af sin nytårstale, svare på quiz om folketinget og meget andet.

Dagens program blev afsluttet af et oplæg af Vincent F. Hendrick, professor ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier. Vincent fortalte meget inspirerende om ’likes’ betydning, identitet på sociale medier som et glansbillede, mobning og risikoen for polarisering.

Hvad fik eleverne ud af arrangementet?

Eleverne gik helhjertet til opgaverne, og der var en god dialog på tværs af kommunegrænserne i løbet af dagen. Der bliver fuldt op på arrangementet i undervisningen i de deltagende klasse. TV Ishøj var tilstede hele dagen, og har publiceret et fyldigt indslag om elevdagen

Se indslaget

 

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142