Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / BiblioteksCenter for Integration / Videncenter / Projekter / Demokrati og digital dannelse / Lokale konference 9. marts i Horsens
Bibliotekscenter for Integration

Lokale konference 9. marts i Horsens

9. klasser på Langmarkskolen afholdte den lokale konference den 9. marts, og havde inviteret tre 9. klasser fra Byskolen i Horsens til arrangementet.

Arrangementet startede med velkomst af afdelingsleder Christian Christensen, der fortalte kort om projektet og bød på sandwich og sodavand.

Efterfølgende åbnede Horsens Borgmester Peter Sørensen konferencen, og eleverne fortalte om deres erfaringer fra projektet. Abdullah og Medin fortalte bl.a. om ” Vincent Hendricks oplæg på den fælles elevdag i Ishøj om Digital dannelse og anti-radikalisering var meget interessant, og vi vil tage det med videre – et like kan jo betyde rigtig mange ting, så det skal man lige tænke over”. Issa og Dardan fortalte om undervisningen i kildekritik, og hvor vigtigt det er at dobbelttjekke kilder.


Afslutningsvis holdte Jacon Sheik et oplæg, hvor han fortalte om de danske Syrien-krigere. Der var en rigtig god og livlig debat efter oplægget.

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142