Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 10 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Ingen forbindelse til Statsbiblioteket 6.9.14 kl. 17-ca. 18
Pga arbejde på Aarhus Universitets netværksforbindelser bliver Statsbiblioteket ramt kortvarigt lørdag den 6.9.14 kl. 17 til ca. 18, hvor der ikke kan forventes forbindelse til SB's IT-systemer. Læs mere på http://driftstatus.au.dk/
Fundet i Driftsstatus
Strømafbrydelse lørdag den 14. maj
Total strømafbrydelse på Statsbiblioteket den 14/5 i tidsrummet kl. 14.00 til ca. kl. 18.30. Perioden er længere end nødstrømmen rækker til, derfor vil alle systemet blive lukket ned og genstartet når strømmen er tilbage.
Fundet i Driftsstatus
Normal drift igen
Et udfald på forbindelsen til alle virtuelle servere forårsagede generelt forstyrrelse af driften i tidsrummet 10.30 - 11.30. Alle systemer var berørt - også forsiden og dermed muligheden for at komme til driftstatus.
Fundet i Driftsstatus
Lange svartider
Vi har desværre I/O problemer i øjeblikket, hvilket sløver alle systemer. Der arbejdes på sagen.
Fundet i Driftsstatus
Afbrydelse af alle systemer
Vi har i løbet af natten og morgenen haft strømafbrydelse i vores serverrum på Victor Albecks Vej. Dette har medført, at alle bibliotekets systemer (inklusiv email- og telefonsystemer) har været utilgængelige. Strømmen er nu tilbage, og de forskellige systemer bør gradvist igen blive tilgængelige. Vi har startet genereringen af biblioteksbestillinger, og de burde komme ud i løbet af de næste par timer. Vi beklager udfaldet og arbejder på at få genoprettet normale driftstilstande.
Fundet i Driftsstatus
Alle it-systemer er lukket og ude af drift 4. marts - 7. marts 2016
Opdateret 1. marts 2016
Fundet i Ude af drift
Kortvarig nedlukning af Statsbibliotekets forbindelse til forskningsnettet den 12.11.13
Tirsdag den 12/11 2013 kl. 07.00 opgraderer Statsbiblioteket sin forbindelse til forskningsnettet. Alle Statsbibliotekets it-tjenester vil være utilgængelige i serviceperioden. Der forventes en nedetid på maksimalt 15 minutter. Statsbiblioteket beklager den ulejlighed, som udskiftningen forårsager.
Fundet i Driftsstatus
Afbrydelse af forbindelse til Statsbibliotekets sider natten mellem d. 1/5 og 2/5
Grundet en opdatering er internetforbindelsen til alle Statsbibliotekets sider og services midlertidigt afbrudt omkring midnat d. 1/5 2016. Vi beklager ulejligheden.
Fundet i Driftsstatus
Svartidsproblemer
Vi har i øjeblikket svartidsproblemer der påvirker flere systemer Der arbejdes på problemet, men sluttidspunkt er i øjeblikket ukendt.
Fundet i Driftsstatus
Alle ITsystemer lukket ned fra fredag den 4/3 kl. 18.00 til mandag den 7/3 kl. 12.00
Statsbiblioteket lukker alle IT-systemer ned fra fredag den 4/3 kl. 18.00 til mandag den 7/3 kl. 12.00, 2016. OBS. Biblioteket er lukket lørdag den 5. marts og med begrænset service fra kl. 8 til kl. 12 den 7. marts. Der vil være forlængede ekspeditionstider i forbindelse med lukningen.
Fundet i Driftsstatus