Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 344 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Forbindelsen stadig nede til printere og automater på AU
Den tidligere annoncerede netværksændring er desværre ikke helt på plads endnu, så selvbetjeningsautomater og printere har ikke fået deres forbindelse tilbage. Vi forventer at alt er på plads inden kl. 09 i dag.
Fundet i Driftsstatus
Bibliotekssystemet kører alligevel den 28.12.2014
Bibliotekssystemet kører normalt den 28.12.2014: Den annoncerede lukning af bibliotekssystemet søndag den 28. december 2014 er hermed annulleret, da opgraderingen ikke kan gennemføres som planlagt pga tekniske problemer.
Fundet i Driftsstatus
Nyt system til håndtering af tidsskriftbestillinger
Statsbiblioteket har udskiftet det leverancesystem, som håndterer alle bestillinger på artikler fra trykte tidsskrifter. Udskiftningen af så stort et system kan måske give anledning til driftsforstyrrelser i de kommende dage, hvilket vi naturligvis beklager. Hvis man oplever problemer i forbindelse med leveringen af artikler fra tidsskrifter, bedes man melde det til Statsbiblioteket via de sædvanlige kanaler.
Fundet i Driftsstatus
Udskiftning af poster i Search færdig
Udskiftning af poster i Search forløb væsentligt hurtigere end beregnet og Search burde nu være fuldt opdateret med Aleph-poster.
Fundet i Driftsstatus
Måske ustabil drift af library.au.dk
Tirsdag den 12.august 2014, fra kl 20 og frem til i morgen kl 12 er der vedligeholdelsesarbejde på AUs webservere. Det kan betyde at library.au.dk kortvarigt ikke svarer. Det burde ikke være af længere varighed.
Fundet i Driftsstatus
Opdatering af Search
Mere fleksibel adgang til enkelte lån for biblioteker, rettet problem med flerbindsbestilling og mindre stylerettelser.
Fundet i Driftsstatus
Periodiske problemer med svartider i Search
Det kan give sig udslag i fejlbeskeden: "Fejlede pga en søgefejl". Prøv at genindlæse siden ved problemer. Vi arbejder på at løse problemet.
Fundet i Driftsstatus
Søgefejl og lange svartider
Der er i øjeblikket problemer med en ekstern forbindelse til søgesystemet, og det medfører periodevis meget lange svartider og/eller søgefejl. Vi kan kun råde til at forsøge flere gange. Der er p.t. desværre ingen prognose for hvornår problemet kan forventes rettet.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint : p.t. problemer med svartider
Der kan p.t. desværre opleves lange svartider ved upload af dokumenter til MyPrint. Det samme gælder ved indbetalinger til printkonto. Der arbejdes på at løse problemerne hurtigst muligt.
Fundet i Driftsstatus
Større driftsforstyrrelser 25.1.2014
Aarhus Universitets IT vedligeholder universitetets it-systemer og -services lørdag den 25. januar kl. 00.01 til 23:59. Man skal ikke forvente at kunne bruge nogle af universitetets it-systemer og -services denne dag. For Statsbiblioteket medfører det bl.a., at library.au.dk ikke er tilgængelig.
Fundet i Driftsstatus