Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 100 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Log in til Myprint/Go pt. ikke muligt
Alle logins til MyPrint/Go afvises pt. Dvs. det er i øjeblikket ikke muligt at uploade dokumenter til Myprint. Der fejlsøges.
Fundet i Driftsstatus
Kortvarigt ustabil login
I forbindelse med en serveropgradering i Statsbibliotekets login infrastruktur mandag d. 18. juli 2016 mellem 8:45 og 9:00, vil login til Search, adgang til e-ressourcer via EZ-proxy, login til Mediestream og Verdensbiblioteket vil være kortvarigt ustabilt.
Fundet i Driftsstatus
Større driftsforstyrrelser 25.1.2014
Aarhus Universitets IT vedligeholder universitetets it-systemer og -services lørdag den 25. januar kl. 00.01 til 23:59. Man skal ikke forvente at kunne bruge nogle af universitetets it-systemer og -services denne dag. For Statsbiblioteket medfører det bl.a., at library.au.dk ikke er tilgængelig.
Fundet i Driftsstatus
Problem: Ændring vedr. fjernadgang til e-ressourcer
Der er p.t. problemer ved indlogning; vi arbejder på at løse det snarest. Log-in-grænsefladen til fjernadgangssystemerne for e-ressourcer bliver ændret den 29. januar 2014. Ændringen betyder, at indlogning til fjernadgang til e-ressourcer vil anvende samme grænseflade som indlogning til Search. Den særlige loginmulighed via AU Library – Fuglesangs Allé fjernes ved samme lejlighed.
Fundet i Driftsstatus
Fjernadgang til e-ressourcer er ændret
Ændringen er gennemført som planlagt.
Fundet i Driftsstatus
Kortvarig nedlukning af Statsbibliotekets netforbindelse den 3.2.14
Statsbibliotekets firewall skal genstartes og der vil derfor ikke være forbindelse til omverdenen i en kort periode mellem kl. 06:30 og 07:00 mandag den 3. februar 2014.
Fundet i Driftsstatus
Citrix time-out nedsættes midlertidigt til en time
Pga. licensproblemet med citrix, sættes der time-out på citrix login. Time-out sættes til en time og betyder at du skal logge på citrix igen, hvis ikke du har været aktiv den seneste time.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint login ude af drift
Det er pt. ikke muligt at logge på MyPrint og foretage webupload. Alle login afvises. Der arbejdes på sagen
Fundet i Driftsstatus
Ingen forbindelse til Statsbiblioteket 6.9.14 kl. 17-ca. 18
Pga arbejde på Aarhus Universitets netværksforbindelser bliver Statsbiblioteket ramt kortvarigt lørdag den 6.9.14 kl. 17 til ca. 18, hvor der ikke kan forventes forbindelse til SB's IT-systemer. Læs mere på http://driftstatus.au.dk/
Fundet i Driftsstatus
Opgradering af betalingsprint
Opgraderingen, som er en forudsætning for den kommende fælles printløsning for hele AU-Library, startes kl. 18 og forventes afsluttet senest kl. 21. Betalingsprint vil være utilgængelig i hele perioden.
Fundet i Driftsstatus