Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 25 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Forbindelsen stadig nede til printere og automater på AU
Den tidligere annoncerede netværksændring er desværre ikke helt på plads endnu, så selvbetjeningsautomater og printere har ikke fået deres forbindelse tilbage. Vi forventer at alt er på plads inden kl. 09 i dag.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint: upload af Word-dokumenter fejler
Vi har desværre et problem med upload af Word-dokumenter til print. De kan printes, hvis de bliver lavet til pdf-filer. Vi arbejder på højtryk på at løse problemet og beklager de gener, fejlen medfører
Fundet i Driftsstatus
MyPrint : p.t. problemer med svartider
Der kan p.t. desværre opleves lange svartider ved upload af dokumenter til MyPrint. Det samme gælder ved indbetalinger til printkonto. Der arbejdes på at løse problemerne hurtigst muligt.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint nede den 29.1.2014 om aftenen
Pga nødvendig systemopdatering vil MyPrint ikke være tilgængelig onsdag aften, den 29. januar, fra kl. 20 til senest kl. 22. Statsbiblioteket beklager de gener, det måtte medføre.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint er tilgængelig igen
MyPrint er igen i normal drift, og vi beklager den ulejlighed, som problemet har forvoldt på betjeningsstederne.
Fundet i Driftsstatus
Ingen forbindelse til Statsbiblioteket 6.9.14 kl. 17-ca. 18
Pga arbejde på Aarhus Universitets netværksforbindelser bliver Statsbiblioteket ramt kortvarigt lørdag den 6.9.14 kl. 17 til ca. 18, hvor der ikke kan forventes forbindelse til SB's IT-systemer. Læs mere på http://driftstatus.au.dk/
Fundet i Driftsstatus
Indestående i Safecom og registrering af CPR-nummer stadig ikke løst
Fejlen med at indestående i Safecom ikke håndteres som forventet, når et midlertidigt 4099-nummer bliver byttet til et dansk CPR-nummer via funktionen ”Registrer CPR” i Brugerregistret, vil det desværre tage noget tid at løse. Der bliver udsendt besked via mail og på Driftsstatus når problemet er løst.
Fundet i Driftsstatus
Kort varig nedlukning af MyPrint og bibliotekssystemet
Pga nødvendig opdatering vil MyPrint og bibliotekssystemet være ude af drift ca. 15 minutter den 14. november 2014 i tidsrummet kl. 05 til 07. Desværre kan vi ikke være mere præcise omkring det nøjagtige nedlukningstidspunkt.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint fortsat ude af drift
Det er i øjeblikket ikke muligt benytte printere tilknyttet MyPrint. Dog er printere på Statsbiblioteket samt Statsbibliotekets printere i Victor Albeck bygningen undtaget, så her vil man fortsat kunne udskrive sit materiale.
Fundet i Driftsstatus
Ingen forbindelse til Statsbiblioteket lørdag den 15.3.14 kl. 08-09
Af tekniske årsager er al nettrafik til og fra Statsbiblioteket afbrudt i en periode mellem kl. 08:00 og 09:00 lørdag den 15. marts 2014. Vi beklager de gener, det måtte medføre.
Fundet i Driftsstatus