Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 107 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Bibliotekssystemet kører alligevel den 28.12.2014
Bibliotekssystemet kører normalt den 28.12.2014: Den annoncerede lukning af bibliotekssystemet søndag den 28. december 2014 er hermed annulleret, da opgraderingen ikke kan gennemføres som planlagt pga tekniske problemer.
Fundet i Driftsstatus
Nyt system til håndtering af tidsskriftbestillinger
Statsbiblioteket har udskiftet det leverancesystem, som håndterer alle bestillinger på artikler fra trykte tidsskrifter. Udskiftningen af så stort et system kan måske give anledning til driftsforstyrrelser i de kommende dage, hvilket vi naturligvis beklager. Hvis man oplever problemer i forbindelse med leveringen af artikler fra tidsskrifter, bedes man melde det til Statsbiblioteket via de sædvanlige kanaler.
Fundet i Driftsstatus
Udskiftning af poster i Search færdig
Udskiftning af poster i Search forløb væsentligt hurtigere end beregnet og Search burde nu være fuldt opdateret med Aleph-poster.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint nede den 29.1.2014 om aftenen
Pga nødvendig systemopdatering vil MyPrint ikke være tilgængelig onsdag aften, den 29. januar, fra kl. 20 til senest kl. 22. Statsbiblioteket beklager de gener, det måtte medføre.
Fundet i Driftsstatus
DJMs poster forsvinder
I løbet af aftenen d. 15. december vil DJMs poster forsvinde fra det fælles bibliotekssystem. Fremover vil de kunne søges i Danbib eller på DJMs egen hjemmeside.
Fundet i Driftsstatus
Reindeksering af Search
I forbindelse med påskens reindeksering af Aleph, skal Search også opdateres. Dette er stadig i gang og Search forventes færdigopdateret d. 29. april.
Fundet i Driftsstatus
Opgradering af Kaltura og Edumedia
Fra fredag d. 22. august 2014 kl. 06:00 til mandag d. 25. august 2014 kl. 12:00 opgraderer Statsbiblioteket videoplatformen Kaltura, der bl.a. servicerer Edumedia.dk. Fredag d. 22. august kl. 06:00 bliver der lukket for upload af nye videoer. Det vil stadig være muligt at streame eksisterende videoer. Søndag d. 24. august på et endnu ukendt tidspunkt efter kl. 10:00 bliver der lukket helt for systemet. Vi forventer at lukningen er kortvarig. Når systemet bliver tilgængelig igen, er det i den nye version. Servicevinduet holdes åbent indtil mandag kl. 12:00 for det tilfælde, at vi p.g.a. uforudsete problemer skal skifte tilbage til den gamle version.
Fundet i Driftsstatus
Opgradering af det trådløse net
Fredag d. 22. august 2014 kl. 08:00-16:00 og lørdag d. 23. august kl. 09:00-16:00 bliver Statsbibliotekets trådløse net opgraderet. Det sker ved at Accesspunkterne udskiftes. Det forventes ikke at påvirke adgangen til det trådløse net nævneværdigt, dog kan der i perioder på 5-10 minutter forekomme områder med dårligere dækning.
Fundet i Driftsstatus
Driftsforstyrrelser den 8.10.2017
På grund af nødvendigt vedligehold vil Mediestream være utilgængelig mellem kl. 08 og 12 søndag den 8. oktober 2017. Bibliotekssystemerne og MyPrint kører, men der kan opstå kortvarige driftsforstyrrelser. Andre services kan også blive ramt af driftsforstyrrelser i det pågældende tidsrum og vi beklager naturligvis de gener, det måtte medføre.
Fundet i Driftsstatus
Opgradering af betalingsprint
Opgraderingen, som er en forudsætning for den kommende fælles printløsning for hele AU-Library, startes kl. 18 og forventes afsluttet senest kl. 21. Betalingsprint vil være utilgængelig i hele perioden.
Fundet i Driftsstatus