Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 149 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Forbindelsen stadig nede til printere og automater på AU
Den tidligere annoncerede netværksændring er desværre ikke helt på plads endnu, så selvbetjeningsautomater og printere har ikke fået deres forbindelse tilbage. Vi forventer at alt er på plads inden kl. 09 i dag.
Fundet i Driftsstatus
Log in til Myprint/Go pt. ikke muligt
Alle logins til MyPrint/Go afvises pt. Dvs. det er i øjeblikket ikke muligt at uploade dokumenter til Myprint. Der fejlsøges.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint: upload af Word-dokumenter fejler
Vi har desværre et problem med upload af Word-dokumenter til print. De kan printes, hvis de bliver lavet til pdf-filer. Vi arbejder på højtryk på at løse problemet og beklager de gener, fejlen medfører
Fundet i Driftsstatus
Søgefejl og lange svartider
Der er i øjeblikket problemer med en ekstern forbindelse til søgesystemet, og det medfører periodevis meget lange svartider og/eller søgefejl. Vi kan kun råde til at forsøge flere gange. Der er p.t. desværre ingen prognose for hvornår problemet kan forventes rettet.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint : p.t. problemer med svartider
Der kan p.t. desværre opleves lange svartider ved upload af dokumenter til MyPrint. Det samme gælder ved indbetalinger til printkonto. Der arbejdes på at løse problemerne hurtigst muligt.
Fundet i Driftsstatus
Problem: Ændring vedr. fjernadgang til e-ressourcer
Der er p.t. problemer ved indlogning; vi arbejder på at løse det snarest. Log-in-grænsefladen til fjernadgangssystemerne for e-ressourcer bliver ændret den 29. januar 2014. Ændringen betyder, at indlogning til fjernadgang til e-ressourcer vil anvende samme grænseflade som indlogning til Search. Den særlige loginmulighed via AU Library – Fuglesangs Allé fjernes ved samme lejlighed.
Fundet i Driftsstatus
MyPrint er tilgængelig igen
MyPrint er igen i normal drift, og vi beklager den ulejlighed, som problemet har forvoldt på betjeningsstederne.
Fundet i Driftsstatus
Hotmail brugere ramt af problemer
Som bruger af Hotmail ser man i øjeblikket flere fejlrapporter (NDR) fra hotmail end normalt. Scenariet er typisk at hotmail brugeren sender en mail, som internt hos hotmail, rammer en blacklistet eller på anden vis dysfunktionel server, hvorved mailen tilbageholdes af hotmail selv i op til 72 timer. Til sidst afviser hotmail helt at levere mailen, hvis ikke den aktuelle hotmail server når at blive whitelistet. Vi kan kun antage, at problemerne skyldes Microsofts overgang fra hotmail til outlook.com. Statsbiblioteket har desværre ingen muligheder for at rejse et flag hos hotmail. Der er dog tegn på, at hotmail er i færd med, at migrere de ramte brugere over på en mere funktionel løsning.
Fundet i Driftsstatus
Problemer med bestillinger i weekenden
I weekenden har der været nedbrud på bestillingssystemet, hvilket kan medføre forsinkelser i ekspeditionen. Seneste: bestillinger forventes klar til udskrift kl. 12 i dag (15.4.13)
Fundet i Driftsstatus
Citrix time-out nedsættes midlertidigt til en time
Pga. licensproblemet med citrix, sættes der time-out på citrix login. Time-out sættes til en time og betyder at du skal logge på citrix igen, hvis ikke du har været aktiv den seneste time.
Fundet i Driftsstatus