Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 149 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Svartidsproblemer
Vi har i øjeblikket svartidsproblemer der påvirker flere systemer Der arbejdes på problemet, men sluttidspunkt er i øjeblikket ukendt.
Fundet i Driftsstatus
Ingen hjemkaldelser og påmindelser d. 3/11
Grundet en fejl i Aleph blev der ikke udsendt hjemkaldelser og påmindelser d. 3/11. Påmindelser og hjemkaldelser er en service fra biblioteket og ikke et krav for at kunne opkræve gebyrer, hvilket fremgår af lånereglementet, som man må henvise til, hvis det bliver aktuelt: http://www.statsbiblioteket.dk/nyttige-oplysninger/Hvordan%20laaner%20jeg/resolveuid/46ce5d8fb04a2ff0e90d1b80ae803b1e
Fundet i Driftsstatus
MyPrint belastet
Upload til MyPrint er belastet i øjeblikket. Der opleves ventetid og deciderede time-outs.
Fundet i Driftsstatus
Manglende opdatering med poster i søgesystemet
Ved en beklagelig fejl er opdatering med poster fra Aleph til Search gået i stå i forbindelse med opgraderingen af Alephsystemet. Fejlen er nu rettet og Search forventes at være fuldt opdateret i morgen, den 30.10.2015.
Fundet i Driftsstatus
library.au.dk er nede, dvs. ingen søgeadgang p.t.
library.au.dk er desværre nede, og dermed ingen adgang til AU Librarys services. Der er p.t. ingen status for hvornår den er oppe igen, da siden er en del af Aarhus Universitets site. Søgning efter materialer kan ske ved at benytte https://www.statsbiblioteket.dk/au/
Fundet i Driftsstatus
Ustabil drift af e-ressourcer den 17. januar 2016
Firmaet ProQuest, der leverer en del vigtige e-ressourcer til det fælles søgesystem, har varslet at disse ressourcer ikke er tilgængelige søndag den 17. januar i tidsrummet mellem kl. 04:00 til kl. 12:00, pga teknisk vedligehold.
Fundet i Driftsstatus
Flere driftsforstyrrelser søndag d. 17.1.2016
Søndag den 17. januar 2016, i tidsrummet mellem kl 10 og ca. 14, kan der desværre opstå ustabil drift af bl.a. Mediestream (aviser m.m.) og Kaltura (video på AU) pga serveropgradering på Statsbiblioteket. Bibliotekssystemerne, incl. søgning, bestilling og MyPrint, er ikke berørt.
Fundet i Driftsstatus
Søgning er i øjeblikket ustabil
Der arbejdes på sagen
Fundet i Driftsstatus
Forkerte afhentningsmeddelelser bliver rettet
Mandag den 9. november blev der udsendt afhentningsmeddelelser med besked om ‘benyttelse på Statsbibliotekets Læsesal’ i stedet for almindelige afhentningsmeddelelser med afhentningsnummer. I Aleph fremgår det, at materialet er på ventehylde. Bruger kan se nummeret på afhentningslisten. Fejlen er rettet, men for en sikkerheds skyld bliver der udsendt nye afhentningsmeddelelser i dag kl. 12:30 for de materialer, der endnu ikke er afhentet. Vi beklager også denne gang de gener det måtte have medført.
Fundet i Driftsstatus