Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside
Fandt 144 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.
Filtrer resultaterne
Indholdstype
Nye indholdsobjekter sidenSortér efter Relevans · dato (nyeste først) · alfabetisk
Ustabil drift af e-ressourcer den 17. januar 2016
Firmaet ProQuest, der leverer en del vigtige e-ressourcer til det fælles søgesystem, har varslet at disse ressourcer ikke er tilgængelige søndag den 17. januar i tidsrummet mellem kl. 04:00 til kl. 12:00, pga teknisk vedligehold.
Fundet i Driftsstatus
Flere driftsforstyrrelser søndag d. 17.1.2016
Søndag den 17. januar 2016, i tidsrummet mellem kl 10 og ca. 14, kan der desværre opstå ustabil drift af bl.a. Mediestream (aviser m.m.) og Kaltura (video på AU) pga serveropgradering på Statsbiblioteket. Bibliotekssystemerne, incl. søgning, bestilling og MyPrint, er ikke berørt.
Fundet i Driftsstatus
Søgning er i øjeblikket ustabil
Der arbejdes på sagen
Fundet i Driftsstatus
Forkerte afhentningsmeddelelser bliver rettet
Mandag den 9. november blev der udsendt afhentningsmeddelelser med besked om ‘benyttelse på Statsbibliotekets Læsesal’ i stedet for almindelige afhentningsmeddelelser med afhentningsnummer. I Aleph fremgår det, at materialet er på ventehylde. Bruger kan se nummeret på afhentningslisten. Fejlen er rettet, men for en sikkerheds skyld bliver der udsendt nye afhentningsmeddelelser i dag kl. 12:30 for de materialer, der endnu ikke er afhentet. Vi beklager også denne gang de gener det måtte have medført.
Fundet i Driftsstatus