Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom / Bibzoom 15 / Bibzoom 2015
BibZoom

Bibzoom 2015

Bibliotekernes Digitale Musiktjeneste

Download produktbeskrivelsen >> (pdf)

Bibzoom er bibliotekernes digitale bibliotekstjeneste. Bibzoom tilbyder brugerne adgang til et komplet og sammenhængende univers med musik, formidling, viden, guides, podcasts, playlister og meget, meget mere. Bibzoom er en digital public service-musiktjeneste fra bibliotek til borger med vægt på sammenhæng­en mellem indhold, formidling og engagement af biblioteker og borgere.

Professionel formidling

Bibzoom er mere og andet end musik. Som et public service-biblioteksprodukt sætter Bibzoom formidlingen i højsædet. Fra alle kanter af Danmark leverer biblioteksmedarbejdere og andre professionelle kræfter formidling på højt niveau. Vi skriver om nyt og gammelt, stort og småt, og går i dybden med udvalgte emner indenfor musikken.

Al den musik du elsker

Bibzoom tilbyder masser af musik. Alle genrer er repræsenteret. Indhold og genrer spænder bredt, fra det nye og populære med de største danske og internationale kunstnere til det smalle, specielle og unikke.

Nyt flot look og streaming

I 2015 skifter vi til et nyt CMS-system, som vil skabe meget bedre rammer for vores formidling af musikken. Samtidig udskifter vi vores musikafspiller og går over til streaming i stedet for download.

Bibzoom støtter vækstlaget

Bibzoom Unsigned promoverer og honorerer nye og upcoming kunstnere, som endnu ikke har opnået en professionel kontrakt. Kunstnerne får deres musik distribueret, anmeldt og promoveret via Bibzoom, på samme vilkår som Prince, Rammstein, Carl Nielsen og alle de andre topnavne.

 

Nyt streaming Bibzoom

Det nye Bibzoom bygger på en nyudviklet web-platform med adgang til direkte streaming af musikindhold samt, naturligvis, det kendte formidlingsunivers med artikler, nyheder, podcasts, lytteguides og meget meget mere.
Det nye Bibzoom udvikles i øjeblikket i samarbejde med professionelle partnere. Det færdige website forventes i drift i februar 2015.Det nye Bibzoom bliver meget mere brugervenligt og vil ikke længere kræve, at der skal downloades og opdateres programmer på brugerens pc/Mac.

Bibzoom radio til IOS og Android

Bibzoom satser fortsat på en musik-app til smartphones og tablets og forhandler med rettighedshaverne om en fortsættelse af den nuværnde løsning, hvor biblioteker og Bibzoom Redaktion kan bygge musikstationer med tematiseret indhold.

 

BIBZOOM  PÅ FOLKEMØDET
Bibzoom leverer musik, livekoncerter, kunstnerinterviews og meget andet i bibliotekernes telt, BIBZONEN på Folkemøderne i Allinge, Bornholm.
GUIDES PÅ ISSUU
Bibzooms redaktører skiver guides til de store musikere og bands, til lytteklubber og til en lang række af landets festivaler. Mange leveres i tryk til biblioteker og festivaler, og alle er digitalt tilgængelige på Issuu.com

 

BIBZOOM PÅ FACEBOOK
Mere end 7000 følger Bibzoom på Facebook. Vi præsenterer musik, guides, artikler og nyheder. Bibzoom support hjælper og guider også på Facebook.
BIBZOOM PÅ TWITTER
På Twitter skriver vi nyt om tjenesten til musikbranchen, organisationer og andre professionelle.

LYTTEKLUBBER
Danmarks Radio og Bibzoom iværksætter lytteklubber på landets biblioteker. Både inden for rock og klassisk musik. Imens temaerne behandles på Danmarks Radio tilbyder bibliotekerne foredrag og debataftener om samme emne, og Bibzoom leverer guides. I dag findes der omkring 70 lytteklubber på landets biblioteker

Pris 2015

Abonement på Bibzoom 2015 dækker adgang til alle ydelser i Bibzoom: web-stream af musik, guides, anmeldelser, artikler og andet formidlende indhold.
Kr. 1,30 pr. kommunal borger

Bibzoom - øverste portlet

Bibzoom

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Kontakt: