Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Bibzoom / Unsigned
BibZoom

Unsigned

Kender du et band uden pladeselskab, så kan de blive promoveret gennem Bibzoom

Gennem flere år har Bibzoom i samarbejde med Bandbase og projektet Local Heroes gjort givet danske musikere og bands fri adgang til at uploade deres egne podcast-udsendelser på Bibzoom og således nå ud til de 100.000 brugere der månedligt besøger Bibzoom.

Indsatsen for at promovere det spirende vækstlag på den danske musikscene er vigtig for Bibzoom, og derfor har vi lanceret Unsigned.

Unsigned giver danske artister, uden aftaler med pladeselskaber, muligheden for at uploade deres musik til Bibzoom – blandt andet via musikapp’en Bibzoom Radio.

Bred promovering via Bibzoom Radio og sociale medier
Med det nye initiativ Unsigned, får danske musikere, som endnu ikke er signet på et label, muligheden for at publicere deres musik online – blandt andet via musikapp’en Bibzoom Radio, via Bibzoom Facebook, via Bibzooms website og Bibzoom til PC og Mac.

I løbet af få øjeblikke kan man som musiker eller band uploade musik til Bibzoom universet. Bibzoom Redaktionen vil dernæst sørge for at der skabes bred promovering i form af artikler og radiokanaler som promoveres på de forskellige medieplatforme.

Det gælder både det lokale, smalle og nye såvel som de mere modne artister, der alle har det tilfælles, at de ikke er udgivet på et musikselskab endnu. Foruden at band og musiker promoveres digitalt i samarbejde med de lokale folkebiblioteker, får man musikken udgivet på Bibzoom og bliver dermed honoreret på linie med Lady Gaga og U2.

Unsigned – rent praktisk
For at publicere musik på Bibzoom skal man logge ind på http://upload.bibzoom.dk.

Inden der logges er det vigtigt at have et bandbillede parat (kvadratisk i coverformat, og i høj opløsning). Det er vigtigt at alle kontaktinformationerne udfyldes således vi har informationerne ved eventuelle spørgsmål mm. Når vi har modtaget musikuploads og godkendt musikken, sender vi en kontrakt til underskrift.

Nedenstående er eksempel på kontrakten, der sendes til band/ kunstneren.

Aftaledokument >>

Ved spørgsmål kontaktes radio@bibzoom.dk eller Anne Holst (ahw@statsbiblioteket.dk).

Bibzoom - øverste portlet

Bibzoom

BibZoom.dk - nederste portlet

Om BibZoom

 

Kontakt: