Hvornår er materialerne klar?

Når de bestilte materialer er klar, får du en e-mail om at du kan hente materialet på afhentningshylderne. Her står de i syv dage efter du har modtaget e-mailen, og herefter bliver de sat på plads igen.

Afhentningstidspunktet for materialer afhænger af tidspunktet for bestilling. I tabellen nedenfor kan du se, hvornår du kan forvente materialet står på afhentningshylderne.

Tidspunkt for bestillingMaterialet er klar
Mellem kl. 12 og 24 Næste dag fra kl. 12
Mellem kl. 24 og 12
Samme dag fra kl. 16

Vær opmærksom på, at der ikke ekspederes fra samlingerne om lørdagen. Det betyder, at materiale bestilt om fredagen efter kl. 12 først kan afhentes mandagen efter fra kl. 12.

Du kan også se i søgegrænsefladen, hvornår materialet kan afhentes på de forskellige afhentningssteder. Husk dog, at der er tale om cirkatider. Du kan først hente materialerne, når du har modtaget en e-mail om det.

Tidsskrifter og artikler har en række særlige ekspeditionstider. Ved bestilling af tidsskrifter i vores fjernmagasin er der en ekspeditionstid på to dage.

Hastebestilling: Når du bestiller tidsskrifter, har du mulighed for at afgive en hastebestilling til Læsesalen. Hvis du vælger Læsesalen som afhentningssted er ekspeditionstiden to timer, såfremt materialet er bestilt før kl. 16.