Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Driftsstatus / Tidligere begivenheder

Tidligere begivenheder

Herunder ser du en liste over tidligere problemer og gennemførte opdateringer.

SMS tjeneste til Citrix login nede

2 faktor autentifikation ikke mulig. Vi har fejl på noget udstyr, der gør at det i øjeblikket, ikke er muligt at sende en sms ved login til citrix.

SMS tjeneste til Citrix login nede - Læs mere

Driftforstyrrelser i bibliotekssystemerne

Grundet en version-opdatering af brugerregisteret kan systemer som Search, E-sag og Brugerregisteret være kortvarigt ude af drift d. 24. januar mellem 8:45 og 9:15.

Driftforstyrrelser i bibliotekssystemerne - Læs mere

Adgang til Taylor & Francis

Der er i øjeblikket ingen adgang til tidsskrifter fra Taylor & Francis. Problemet er fejlmeldt hos forlaget, og vi afventer en løsning på problemet. Vi kan desværre ikke sige noget om, hvor hurtigt problemet er løst, da det afhænger af forlagets responstid. Vi beklager ulejligheden.

Adgang til Taylor & Francis - Læs mere

Opdatering af brugerregister 7.12.2016

I dag, den 7. december 2016, mellem kl. 18 og kl. 20, bliver brugerregistret opdateret med friske data fra AU’s matrikel. Brugeroprettelse og skift af pinkode vil blive påvirket i det tidsrum.

Opdatering af brugerregister 7.12.2016 - Læs mere

Brugerregister opdateres 23.11.2016

I aften, den 23. november 2016 mellem kl. 20 og kl. 22, bliver brugerregistret opdateret med friske data fra CPR. Brugeroprettelse og skift af pinkode vil blive påvirket i det tidsrum.

Brugerregister opdateres 23.11.2016 - Læs mere

Opdatering af Search

-Fixet en mindre bug i facetter som viste et forkert antal yderligere facetter i "Vis flere".

Opdatering af Search - Læs mere

Nedetid for det trådløse net

De trådløse net der vil være nede er eduroam, Statsbiblioteket, SB-guest og sb-personale. Det vil sige, at nedetiden både påvirker ansatte og brugere. Vi tager de trådløse net ud af drift for at opdatere det software, der styrer de trådløse net. Det gør vi fordi vi i forbindelse med ibrugtagningen af Seminar 1 og 2 har fundet nogle fejl, som vi forventer bliver løst med denne opdatering.

Nedetid for det trådløse net - Læs mere

Nedetid for det trådløse net

De trådløse net der vil være nede er eduroam, Statsbiblioteket, SB-guest og sb-personale. Det vil sige, at nedetiden både påvirker ansatte og brugere. Vi tager de trådløse net ud af drift for at opdatere det software, der styrer de trådløse net. Det gør vi fordi vi i forbindelse med ibrugtagningen af Seminar 1 og 2 har fundet nogle fejl, som vi forventer bliver løst med denne opdatering.

Nedetid for det trådløse net - Læs mere

Opdatering af Search

Ny sublibrary-kode og nye collection-koder: XASB mfl., opdatering af tekster, labels og links samt optimering af den bagvedliggende kode

Opdatering af Search - Læs mere

Bibliotekssystemerne nede kortvarigt 4.11.2016

For at lukke et sikkerhedshul er det nødvendigt at lukke ned for bibliotekssystemerne mellem kl. 20 og 21 i aften, den 4. november. MyPrint burde ikke være berørt. Selve nedlukningen forventes at vare ca. 30 minutter. Vi beklager de gener, det måtte medføre.

Bibliotekssystemerne nede kortvarigt 4.11.2016 - Læs mere

Problemer med at downloade e-artikler

Du kan i perioden mellem lørdag d. 29.10. kl. 18 og søndag d. 30.10.2016 kl. 13 opleve problemer med at downloade artikler fra elektroniske ressourcer. Dette skyldes en ekstern systemopdatering og vi beklager de gener det måtte medføre.

Problemer med at downloade e-artikler - Læs mere

Upload af dokumenter til Myprint

Upload af print er ikke muligt mandag d. 31.10 kl. 12 til 14.

Upload af dokumenter til Myprint - Læs mere

Citrix / Aleph Problemer

Vi har problemer med citrix i øjeblikket, dette kan forstyre Aleph for eksterne brugere. Vi har ingen prognose i øjeblikket, men vi arbejder på det. VH Helpdesk

Citrix / Aleph Problemer - Læs mere

Sporadiske udfald

Vores webserver (www.statsbiblioteket.dk) har p.t belastningsproblemer, det påvirker også sidesystemer som e-sag & elba. Vi arbejder på sagen og forventer at problemet er løst i løbet af den næste time.

Sporadiske udfald - Læs mere

AU driftforstyrelser

AU IT har varslet servicearbejde i weekenden. Arbejdet vil formentlig i dele af perioden påvirke betjeningsstedernes netværksadgang til omverden og dermed også til Myprint og Aleph, som drives på Statsbiblioteket. Disse vil dog fungere normalt på SB. Læs evt. nærmere her: http://newsroom.au.dk/nyheder/vis/artikel/begraenset-it-i-weekenden-3-4-september/

AU driftforstyrelser - Læs mere

Aleph Problemer

Aleph kører i øjeblikket langsomt. Vi har identificeret problemet, arbejder på en løsning og håber, at situationen har bedret sig til i morgen.

Aleph Problemer - Læs mere

Kortvarigt ustabil login

I forbindelse med en serveropgradering i Statsbibliotekets login infrastruktur mandag d. 18. juli 2016 mellem 8:45 og 9:00, vil login til Search, adgang til e-ressourcer via EZ-proxy, login til Mediestream og Verdensbiblioteket vil være kortvarigt ustabilt.

Kortvarigt ustabil login - Læs mere

Indbetaling til MyPrint pt. kun muligt med Visa-DK

DIBS har udsendt følgende besked: All payment types except Visa-DK is being rejected, NETS is continuing their efforts to rectify the situation. Sent: 04/07/2016 10:48

Indbetaling til MyPrint pt. kun muligt med Visa-DK - Læs mere

Handlinger tilknyttet webside