Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Driftsstatus / Tidligere begivenheder

Tidligere begivenheder

Herunder ser du en liste over tidligere problemer og gennemførte opdateringer.

Problemer med indbetaling til MyPrint

Vores betalingsservice, DIBS, har i øjeblikket tekniske problemer, hvilket indebærer at der ikke kan indbetales til MyPrint. Vi beklager de gener, det må medføre og håber, at det snart er muligt at indbetale igen.

Problemer med indbetaling til MyPrint - Læs mere

PURE-poster utilgængelige i Search

PURE-poster er i øjeblikket utilgængelige i Search og kan dermed ikke fremsøges via søgefeltet på http://library.au.dk/ Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden.

PURE-poster utilgængelige i Search - Læs mere

Varsel om driftforstyrrelse af fjernadgang

Torsdag den 9/3-2017 i tidsrummet 7:30-8:00 vil alle ezproxyservere hostet af det kgl. bibliotek - Århus, grundet opgradering, være ustabile. Dette betyder at fjernadgang via proxy til artikler og databaser i denne periode må forventes at være utilgængelig.

Varsel om driftforstyrrelse af fjernadgang - Læs mere

Test2

Hellow world again

Test2 - Læs mere

Problemer med selvoprettelse for privatlånere

Der er i øjeblikket problemer med selvoprettelse for privatlånere, der ikke automatisk bliver omdirigeret til NemID-login, men bliver præsenteret for en liste. Løsningen er blot at vælge NemID fra denne liste og derefter forsætte som normalt. Vi arbejder på en mere permanent løsning og beklager ulejligheden.

Problemer med selvoprettelse for privatlånere - Læs mere

Summon poster i Search der fejler

En række summon poster i search, der peger direkte på en ScienceDirect artikel, fejler pt. med en: "Sorry, your request... [SD-009]. Problemet skyldes en fejlende link resolver som hostes af ExlibrisGroup. De er på vej med en ny release der forhåbentligt vil løse problemerne. I mellemtiden anbefaler vi brugerne at benytte vores database link til ScienceDirect og foretage søgningen der, i stedet for i Search: http://ez.statsbiblioteket.dk:2048/login?url=http://www.sciencedirect.com

Summon poster i Search der fejler - Læs mere

ADGANG TIL TIDSSKRIFTER FRA OXFORD UNIVERSITY PRESS

Der er i øjeblikket ingen adgang til tidsskrifter fra Oxford University Press. Problemet er fejlmeldt hos forlaget, og vi afventer en løsning på problemet. Vi kan desværre ikke sige noget om, hvor hurtigt problemet er løst, da det afhænger af forlagets responstid. Vi beklager ulejligheden.

ADGANG TIL TIDSSKRIFTER FRA OXFORD UNIVERSITY PRESS - Læs mere

Driftsforstyrrelser 14.2.17 pga opdatering af brugerregister

Tirsdag morgen, den 14. februar 2017, bliver det fælles brugerregister for AU Library opdateret med data for alle AU-ansatte og -studerende, der har et dansk CPR-nummer. Det vil sige ca. 60.000 opdateringer og masse-oprettelse af ca. 20.000 nye brugere. Opdateringen foretages af Det Kgl. Bibliotek-Aarhus og forventes at være færdig i løbet af den 15. februar. Det burde kun i begrænset omfang have indflydelse på benyttelse af registret, mens den kører. Forsinkelser ved selvoprettelse: På Det Kgl. Bibliotek-Aarhus (tidligere Statsbiblioteket), samt i Victor Albeck-bygningen, kan der optræde forsinkelser på op til en time, fra en bruger selvopretter sig, til vedkommende er aktiveret som bruger.

Driftsforstyrrelser 14.2.17 pga opdatering af brugerregister - Læs mere

Problemer med upload til MyPrint

Vi oplever i øjeblikket generelle problemer med upload til MyPrint. Vi arbejder på en løsning.

Problemer med upload til MyPrint - Læs mere

Planlagt driftsforstyrrelse

Som følge af en mindre opdatering, forventes kortvarige udfald torsdag d. 2/2 i tidsrummet omkring kl. 08:00; De berørte systemer er: search, e-sag, selvopret, login til search + bibliotek.dk.

Planlagt driftsforstyrrelse - Læs mere

MyPrint upload

Der kan være problemer med at logge ind og uploade filer til MyPrint.

MyPrint upload - Læs mere

Ustabil drift af RefWorks og ProQuest databaser den 29. januar 2017

Firmaet ProQuest har varslet, at flere af deres platforme ikke er tilgængelige søndag den 29. januar i tidsrummet mellem kl. 04:00 til kl. 12:00, pga. teknisk vedligehold. Det drejer sig om: 1. Refworks: Brugerne vil ifølge ProQuest møde en landing page med en forklaring. Formodningen er, at det gælder både ved eksport og direkte links. 2. Databaser leveret af ProQuest: Man vil ifølge ProQuest blive henvist til en landing page, der forklarer situationen.

Ustabil drift af RefWorks og ProQuest databaser den 29. januar 2017 - Læs mere

AU driftsforstyrrelser

AU IT har varslet et stort servicevindue i weekenden med flere konsekvenser for betjeningsstederne i AU Library. Arbejdet vil i dele af perioden bl.a. påvirke betjeningsstedernes netværksadgang til omverden og dermed også til Myprint og Aleph, som drives på Det. Kgl. Bibliotek – Aarhus (tidligere: Statsbiblioteket). Myprint og Aleph vil fungere normalt hele weekenden og i åbningstiden lørdag fra kl. 10.00 til kl. 16.00 på Det. Kgl. Bibliotek – Aarhus. Læs evt. nærmere her: https://driftstatus.au.dk/

AU driftsforstyrrelser - Læs mere

Driftforstyrrelser i biblioteksystemet er overstået

De driftforstyrrelser i biblioteksystemet er nu overstået og det burde køre optimalt igen.

Driftforstyrrelser i biblioteksystemet er overstået - Læs mere

DRIFTFORSTYRRELSER I BIBLIOTEKSSYSTEMERNE

Der er beklageligt stadig problemer. Vi arbejder på at få dem løst.

DRIFTFORSTYRRELSER I BIBLIOTEKSSYSTEMERNE - Læs mere

Handlinger tilknyttet webside